Geri Dön
Kuş kadar değeri olmayan insanlar doğanın canına kast ediyor

Kuş kadar değeri olmayan insanlar doğanın canına kast ediyor

İngiltere'nin Bristol kentinde insanlıktan nasibini almamış bir kişi, kuşlar otomobillerini pisletmesin diye iki ağacı kuşkonmaz dikenleri ile donattı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Parası var diye her hakka sahip olduğunu düşünen insanoğlu, doğanın da canını okumaktan hiç geri kalmıyor. İnsanoğlu, gezegendeki her şeyin kendisi için bahşedilmiş bir armağan olduğunu düşündükçe bu gaddarlık ve barbarlık ne yazık ki devam edecek.

Haberin Devamı

Bu barbarlığın son örneği ise İngiltere'nin Bristol kentinden geliyor. Kuş kadar değeri olmayan fakat sahip olduğu para ile daha çok yaşam hakkı olduğuna inanan bir kent sakini, pahalı otomobillerine kuşlar pislemesin diye ağaçlara kuşkonmaz dikenleri yerleştirdi.

Bu kişi bir de utanmadan kuşkonmaz dikenlerini takma amacının otomobilleri pisletmemesi olduğunu, kuşların burada büyük bir sorun olduğunu ve otomobilleri kirlettiklerini söyledi.

Olay sosyal medyada büyük tartışma konusu oldu. Jennifer Garrett adlı Twitter kullanıcısı 'Artık kuşların ağaçlara konmasına izin verilmiyor mu?' notunu yazarak tepkisini ortaya koydu. Jennifer Garrett'in tweeti 200'den fazla RT aldı.

Kuşkonmaz dikenlerini ağaca yerleştiren kişi, bu durumun canlılar için nasıl sonuçlara yok açacağını dahi düşünmüyor; fakat cansız varlıkları için kendince harika(!) bir çözüm bulmuş.

Haberin Devamı

Olay gerçek bir insanlık ayıbı. Siz bu ayıba ortak olan kişilerden olmayın! İnsan olun; çünkü günümüz dünyasında daha çok gerçek insana (!) ihtiyacımız var.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler