Geri Dön
Duygu Özaslan ile Amerika'yı da keşfedebilir miyiz?

Duygu Özaslan ile Amerika'yı da keşfedebilir miyiz?

Amerika keşfedileli yüz yıllar oldu ancak söz konusu Duygu Özaslan ise neden olmasın? Nereden çıktı bu sözler diyebilirsiniz. Hemen açıklayacağım merak etmeyin. Bu defa Molatik olmadan geçemediğimiz konu Duygu Özaslan ve aldığı reklam sonrası dillere düşmesi oldu. Duygu Özaslan ile Amerika’yı yeniden keşfedebilir miyiz?

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Fenomen olmak, insanların tanınması kötü bir şey değil tabii ki. Kendi kitlesine seslenmek herkesin hakkı ancak bu durum git gider saçma bir hal almaya başladı. Bu duruma imza atan kişilerden birisi de Duygu Özaslan oldu.

Haberin Devamı

Duygu Özaslan ile suluğu keşfediyoruz

Magazin dünyası birçok kişiyi takip ediyor. Hele ki sosyal medyanın yaygın biçimde kullanılması bu sayıyı oldukça fazla hale getirdi. O isimlerden birisi de Duygu Özaslan. Söyledikleri, yaptıkları zaman zaman gündeme getiriyor kendisini. Ancak son yaptığı şey “Ünlü olmak nereye gidiyor?” sorusunu gündem getirdi.

Reklam almak kendisinin bir hakkı evet. Lakin bu durumu da abartmamak lazım. Aldığı ‘suluk’ reklamını bizlerle ‘paylaştı’. Kullandığı cümleler, sözler o kadar garipti ki sanki hayatımız boyunca suluk görmedik. Biraz ‘IQ’su düşük insan’ muamelesi gördük. Biz ilkokula giderken o suluklardan su ‘emiktiriyorduk’ zaten ablacım.

Link bırakacaksın tamam ama bunu yaparken bizlere ‘hakaret’ eder gibi davranmak neden?