Geri Dön
Gülşah Saraçoğlu'nun doğallık sevmediğini söylemesi ne kadar doğal?

Gülşah Saraçoğlu'nun doğallık sevmediğini söylemesi ne kadar doğal?

Gülşah Saraçoğlu, eski sevgilisine söylediği laflar yüzünden hepimizin ağzını açık bırakmış, aşırı doğal halleriyle şaşırtmıştı. Yine enteresan bir konuyla gündemde. "Doğallık sevmeyecek kadar doğalım" demiş. Nasıl yani?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Sosyal medyadaki küfürleri şoke etmişti

Gülşah Saraçoğlu son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardı. Modacı olarak bilsek de onu o aslında ne büyük bir ekran ışığına sahipmiş haberimiz yokmuş... Eski sevgilisi Gökhan Göz'ün sosyal medyadaki canlı yayında küfürler yağdırarak hepimizin ağzını açık bırakan, daha sonrasında "Öfke kontrolümü sağlayamadım, bu krizi yönetemedim" diyerek özür dileyen Saraçoğlu hepimizi şaşkına çevirmiş, "Bu kadın biraz fazla mı doğal? Yoksa onda ekran ışığı mı var?" dedirtmişti.

"Doğal olan hiçbir şeyi sevmem"

Tam bu olayı unutacak gibiyken bir enteresan açıklaması daha oldu Saraçoğlu'nun. Bir Youtube röportajında şunları söylemiş: "Ben estetiği seviyorum, doğal olan hiçbir şeyi sevmem. Bunu söyleyebilecek kadar da doğal bir kadınım..." İşte bomba budur bence... Gülşah Saraçoğlu, eski sevgilisine sosyal medya hesabından herkesin önünde adeta freni boşalmış kamyon gibi yüklenirken bir hayli doğal bir harekette bulunmuştu.

Doğallığı sevmeyecek kadar doğal olmak...

Evet sonrasında pişman olmuştu bu hareketinden ötürü ve özür dilemişti. Ama onun ne kadar doğal bir kişiliğe sahip olduğunu, öfkesini politik davranarak yumuşatamadığını görmüş olduk. Son yaptığı açıklama ise bu doğallığı destekleyen bir hareket. Hangi kadın şu anda estetiklerini gururla duyuruyor ki? Kadınlar, estetik yaptırmayı seviyorlar ama saklıyorlar. Gülşah Saraçoğlu gerçekten de iddia ettiği gibi, doğallık sevmediğini söyleyecek kadar doğal biri. Instagram hadisesi bir, estetik mevzusu iki. Ama doğal olan hiçbir şeyi sevmem diyerek de kendisiyle biraz çelişmiyor değil. Çünkü hareketleri doğal ama doğallıktan yana değil. Enteresan sanki...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr