Geri Dön
Miley Cyrus'ı gerçekten UFO'lar mı kovaladı?

Miley Cyrus'ı gerçekten UFO'lar mı kovaladı?

Miley Cyrus, 'Midnight Sky' şarkısıyla müziğe bomba gibi döndü. Yer gök 'Midnight Sky'la inliyor adeta. Ancak gelin görün ki Cyrus bambaşka kafalarda. Şarkıcı, UFO'lar tarafından kovalandığını iddia etmiş! Miley, bebeğim, her şey yolunda mı annem?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

'Midnight Sky'la listeleri salladı

Miley Cyrus'tan uzun bir süredir büyük bir hit bekliyorduk. Üretime devam etse de şöyle ortalığı sallayan büyük bir hit çıkartamayan Miley Cyrus, sonunda 'Midnight Sky' şarkısıyla turnayı gözünden vurmuş durumda. Şarkı İskoçya ve Bulgaristan'da 1, İngiltere'de 6, İrlanda ve Kanada'da 9, şarkıcının kendi ülkesi ABD'de de 14 numaraya kadar yükselmiş durumda. Diğer Avrupa ülkelerinde de çok sevildi 'Midnight Sky'.

Günlerce gökyüzüne bakamamış

Ancak gelin görün ki Cyrus yine yapmış yapacağını. Şarkısının başarısından çok fantastik bir konuya dair bir beyanat vermiş. Cyrus, son röportajlarından birinde birkaç yıl önce UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını iddia etmiş. Bu yaşadığı deneyimin kendisi için şoke edici olduğunu söylemiş ve olaydan sonra uzaylıların geri dönebileceğinden korktuğu için günlerce gökyüzüne bakamadığını bile söylemiş.

Zeka ve delilik arasındaki ince çizgi

Miley Cyrus'ı gerçekten UFO'lar mı kovaladı, bilemiyoruz tabii. Henüz teknoloji o kadar gelişmedi, UFO'lara yaşam hakkı filan tanımış değiliz. Ancak benim ilginç bulduğum nokta Cyrus'ın müzik kariyerinde yine bir zirve anı yaşarken böylesine fantastik bir röportaja imza atmış olması. Hani üreten insanın tahta sayısının hesabı kitabı yapılır ya. Bence Cyrus da o delilik aşamasında. Bir tık öncesi hit patlatabiliyor, bir tık sonrası "Miley, bebeğim, her şey yolunda mı annem?" dedirtiyor. Zeka ve delilik arasındaki ince çizgide belli ki Miley Cyrus...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr