Geri Dön
2120 yılında çekildiği iddia edilen videoyu paylaştı

2120 yılında çekildiği iddia edilen videoyu paylaştı

2030 yılından geldiğini iddia eden ve iddialarını kamuoyu ile paylaşmak için çok sayıda video yayınlayan ünlü zaman yolcusu Noah, şimdi de 2120 yılında ABD'nin Las Vegas kentinde çekildiğini iddia ettiği bir videoyu paylaştı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Ünlü zaman yolcusu Noah tekrar hortladı. 2030 yılından geldiğini iddia eden zaman yolcusu Noah, şimdi de ABD'nin Las Vegas kentinde 2120 yılında çekildiğini öne sürdüğü bir videoyu gösterdi.

Noah'ın gösterdiği tuhaf videoda, gökdelenlerle dolu bir kentin üzerinde uçan arabalar dikkat çekiyor.

Kentin teknolojik görünümünün yanı sıra, gökyüzündeki pembe bölgeler göze çarpıyor. Video anlatıcısına göre gökyüzündeki pembelik, aşırı karbondioksit salınımı sebebiyle oluşuyor ve iklimin çok sıcak olduğuna dair ipucu veriyor.

Daha önce de gelecekten bir fotoğraf getirdiğini öne süren Noah, fotoğraf ve videoların kalitesinin düşük olmasının sebebini, zamanda yolculuk sonucu bozukluk oluşmasına bağlamıştı.

Videoyu izleyenler, görüntülerden pek de tatmin olmamışa benziyor. Kullanıcılardan biri videonun sahte olduğu ve bilgisayar ortamında oluşturulduğu yorumunu yapıyor.

Bazi kullanıcılar da Noah'ın doğru söylüyor olabileceğine inandıklarını, çünkü şu günlerde her şeyin mümkün olabileceğini belirtti.

Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden 7 kişi...

Noah daha önce de, 2Pac olarak bilinen, 7 Eylül 1996'da vurulan ve 6 gün sonra yaşamını yitiren ünlü rap şarkıcısı Tupac Shakur'un ölmediğini ve İllüminati'den kaçmak için sahte ölüm planı yaptığını öne sürmüştü.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler