Geri Dön
Dünyanın en kıllı insanı mutluluğu aşkta buldu

Dünyanın en kıllı insanı mutluluğu aşkta buldu

Vücudunun yüzde 98'i kılla kaplı olan ve bu sayede dünyanın en kıllı insanı ünvanına sahip olan ABD'li Larry Gomez, kıl sorununu öncelerde fazla dert etse de artık yaşadığı aşkın da yardımıyla kendisi ile barışık olmayı öğrendiğini söylüyor.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Vücudunun neredeyse tamamı kılla kaplı olan Larry Gomez, kıl sorunu sebebiyle zorlu geçen yılların ardından artık dünyanın en kıllı insanı olmaktan son derece gurur duyuyor.

Çok nadir görülen bir sağlık sorunu olan hipertrikoz ile dünyaya gelen Kurt Adam Larry Gomez'in bedeninin yüzde 98'i kıllarla kaplı. Bir tür genetik bozukluk olan hipertrikoz, dünyada yüzden az kişide görülüyor.

Kaliforniya eyaletinde yer alan San Bernardino kentinde yaşayan Larry Gomez'in aile bireylerinde de benzer bir genetik bozukluk var.

Larry Gomez, kıllı görüntüsü sebebiyle hayatı boyunca sürekli alay konusu oldu. Gerçek adı Victor olan Kurt Adam Larry, 2011'de daire aradığı sırada kır arkadaşı Alicia ile tanıştı ve evlendi.

Takıntılarını aşk ile yenmeyi başaran Larry Gomez, kendi hikayesinin başkalarına örnek olmasını istiyor.

Hayatının aşkını bulan Larry Gomez artık çok mutlu. Umarız tıpkı Larry Gomez'in de dediği gibi kendi hikayesi başkalarına da örnek olur.

Dünyanın en tüylü kadını aşkı bulduktan sonra yüzünü tıraşladı!

Fotoğraflar: Caters News Agency

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler