Geri Dön
Yılbaşı için en eğlenceli ev dekorasyonu fikirleri

Yılbaşı için en eğlenceli ev dekorasyonu fikirleri

Koronavirüs salgını sonrasında alınan tedbirlerden dolayı insanlar artık evlerinde yılbaşı kutlamaya hazırlanıyor. Mükemmel yılbaşı süsleri ve harika fikirler ile insanlar evlerini parti salonuna çevirmeye başladı bile! Böylece yeni yıl yaklaşırken yılbaşı ruhunu evinizde hissedecekler. Peki ya siz?

Ebru KÜÇÜKGÖKDEMİR
Ebru KÜÇÜKGÖKDEMİR

"Bu yıl zor bir seneydi..." dediğinizi duyar gibiyim. Sanırım biraz motivasyon fena olmaz. O zaman bu yıl motivasyonumuzu yükseltecek sticker alma yılı olsun. Böylece kötü enerjiyi üzerimizden karanlık yerlere gönderebiliriz.

Haberin Devamı

Peki başka neler yapılabilir? Kozalak, mum, çam ağacı birkaç renkli süs ile ev dekorasyonunuzu yılbaşına özel hale getirebilirsiniz. İlk olarak kapı girişinden başlayalım. Kapınıza yuvarlak bir taç şeklinde süs asabilirsiniz. Baston şeker, çan ve disko topu süsleri, pırıltılı sahne ışıkları, altın renkte melekler, geyikler, yılbaşı keçe süsleri ve daha birçok eğlenceli aksesuarları ile sepetinizi doldurun.

Işıkları unutmayın

Evin sevdiğiniz görünen köşelerine yerleştirin. Evinizin dekorasyonunu bu özel gece için tamamlayacak gösterişte ürünler seçtiğiniz emin olun. Işık sarmallarınızı ise çam ağacınıza da bağlamayı unutmayın. Kırmızı pamuk prenses elmalarının üzerine minik mumlar yerleştirebilirsiniz. Ayrıca seçeceğiniz ahşap detaylı ürünler ise evinize hafif vintage havası katacaktır. Ben beyaz çam ağacını oldukça şık bulurum. Ama siz geleneksel yeşil çam ağacını da tercih edebilirsiniz. Bir de üzerine kar spreyi almayı unutmayın. Belki camları da süslersiniz.

Haberin Devamı

Çünkü erik dalı gevrektir!

31 Aralık gecesi evi dekore etttiniz ve ikramlarınıza başladınız. Eğlence katan minik ve yılbaşı simgeli kurabiyeler nerede? Mutlaka masanızda sıcak bir çay ya da kahvenin yanında tek ya da iki lokmalık Noel baba, yılbaşı ağacı ya da isminizin baş harfinin yazılı olduğu şeker gibi kurabiyeler olmalı. Hatta her kurabiyenin yanına minik kağıtlara yazılmış fallar bile olabilir. Okuyan kişileri oldukça mutlu edecektir. Onun için evdeki A4 kağıtlarını keserek kıvırır ve parlak bir kağıt ile bağlarsınız.

Otrişleri unutmayın. Tüm olumsuzluklara inat o iki metre renkli tüylü şeyleri boynunuza takın ve tüm dünyanın deli gibi dinleyerek oynadığı 'Erik dalı'nı açın. Şaka yapmıyorum! Evet İspanyol'u, Koreli'si kim varsa "Erik dalı gevrektir" diyor. Anlatmanın imkânı yok, bu sahneyi izlemeniz gerekiyor.

Yılbaşı için en eğlenceli ev dekorasyonu fikirleri

Ve yılbaşı hediyeleri...

Yılbaşı gününün olmazsa olmazı hediyeler için aşırı para harcamanıza gerek yok. Küçük bütçeler ile karşınızdaki kişileri mutlu edebilirsiniz. Kupa, çorap, vazgeçilmezi kırmızı iç çamaşırı, atkı ve eldiven takımları, kitap gibi hediyeler yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

O zaman... Mutlu yıllar!

Benzer İçerikler