Geri Dön
Angelina Jolie, Brad Pitt'ten neden ayrıldı?

Angelina Jolie, Brad Pitt'ten neden ayrıldı?

Hollywood'un belki de gelmiş geçmiş en ikonik çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt uzun süreli birliktelerini ani bir şekilde sonlandırarak tüm dünyayı şaşırtmıştı. Angelina Jolie, geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği röportajda ayrılık nedenleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Merve Girgin
Merve Girgin

'Bay ve Bayan Smith'le yolları kesişti

2005 yılında 'Bay ve Bayan Smith' filminin setinde tanışan Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti, Hollywood'un en çok yakıştırılan çifti haline gelmişti. Aynı yıl ünlü 'Friends' dizisinden tanıdığımız Jennifer Aniston'dan ayrılan Brad Pitt, ayrıldıktan kısa bir süre sonra Angelina Jolie ile ilişkiye başlamıştı. Yaklaşık 5 senedir evli olduğu Jennifer Aniston'dan ayrılmasına sebep olarak da Angeline Jolie gösterilmişti. Bu konuyla ilgili bir açıklama yapmayan gözde çift uzun yıllar birlikteliklerini sürdürmüştü. Üçü evlatlık altı çocuk sahibi olan Jolie-Pitt çifti, 2014 yılında evlenmeye karar verdi fakat yaklaşık iki sene sonra ani bir kararla evliliklerini sonlandırdı. Bu kısa süren evliliğin nedenleriyle ilgili konuşmayan Brangelina çifti, Hollywood gündemini uzun süre meşgul etti.

Neden ayrıldılar?

Jolie, ünlü bir dergiye verdiği röportajda, biten evliliği ile ilgili özel açıklamalar da bulundu. "Ailemin iyiliği için ayrıldım. Bu doğru karardı" diye konuşan ünlü oyuncu, ailesini ve çocuklarının her zaman önceliği olduğunu belirtti. Röportaja "Onların iyileşmesine odaklanmaya devam ediyorum. Bazıları sessizliğimden yararlandı ve çocuklar, kendileri hakkında çıkan yalan haberleri görüyorlar ama onlara hep kendi doğrularına inanmayı hatırlatıyorum. Aslında, onlar altı cesur, çok güçlü genç insan" diye devam etti. Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin altı çocuğunun hepsinin velayeti Jolie'de. Uzun süredir çocuklarıyla görünmeyen Brad Pitt sık sık çocuklarıyla görüştüğünü belirtti. Angelina Jolie'nin, Brad Pitt'ten ayrılma sebebi gerçekten bu mu peki? Size de başka bir sebep var da saklıyormuş gibi gelmiyor mu?

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber