Geri Dön
Anna Kournikova ve Enrique Iglesias, ikizlerinin fotoğrafını paylaştı

Anna Kournikova ve Enrique Iglesias, ikizlerinin fotoğrafını paylaştı

Anna Kournikova ve Enrique Iglesias çok özel bir çift. Bakınız Kardashian-Jenner klanı söz konusu olduğunda, her gün hamilelikleri ile ilgili yeni bilgiler alıyoruz. Ama Anna'nın hamile olduğunu bile duymadık. Kendisi resmen imkansızı başardı: Gizli gizli ikiz doğurdu! Aralık 2016'da Miami'de doğum yapan Anna'nın hamile olduğunu 9 ay boyunca hiçbir magazinci anlayamadı.

Rüya Salik
Rüya Salik

Enrique Iglesias'ın annesi Isabel Preysler'e göre, Anna 'bazı insanlar gibi' hamileliğini saklamaya çalışmadı (öhm, Kylie Jenner, öhm). İşler ister istemez böyle yürüdü... Preysler, İspanyol dergisi Hola'ya "Anna gizlenmedi. Çok basit bir hayat sürüyordu, hamileliğinde tam bir ev kızıydı" dedi.

Haberin Devamı

Elbette, Anna ve Enrique baştan aşağı gizemli bir çift değil. İkisinin de Instagram hesapları var. Genellikle köpeklerinin fotoğraflarını paylaşıyorlar ama bugün sürpriz yaparak ikizlerin resmini paylaştılar hayranlarıyla. Yeni doğan ikizler Nicholas ve Lucy'yi ilk kez gördük.

İlk fotoğrafta Enrique'i yatağa uzanmış, uyuyan bebeğine bakarken görüyoruz. İkinci fotoğrafta, Anna bebeğini öpüyor; bebiş sevimli bir ifadeyle uzaklara bakıyor.

Tebrikler Anna ve Enrique!

Nicholas ve Lucy, 16 yıldır birlikte olan (ama nedense evlenmeyen) çiftin ilk çocukları. Peki sizce ilerde evlenirler mi? Hamileliği bile saklayabilen çiftin evlendiğini, 10'uncu evlilik yıldönümlerinde öğrenebiliriz bence! Şaşırmam...

Haberin Devamı

Çift yakın zamanda evlenmeyi planlamadıklarını söylüyor.

Enrique 2016'da, E! Online röportajında, "Karşınızdakine sevginizi göstermek için bir kağıt imzalamayı gereksiz buluyorum" demiş; bu sözlerin karşısında Anna sessiz kalmıştı. Aynı konuyu bir de Anna'ya sormak lazım tabii...

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber