Geri Dön
Barış Murat Yağcı neden Nisa Bölükbaşı için aylarca 'Kardeşim' dedi?

Barış Murat Yağcı neden Nisa Bölükbaşı için aylarca 'Kardeşim' dedi?

Survivor 2020'nin en çok konuşulan isimlerinden Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın aşklarında bir sır daha ortaya çıkmış. Meğer ikilinin aşklarını gizli tutmasını isteyen Nisa'nın babasıymış. Geriye tek bir soru kalıyor: Barış Murat Yağcı neden Nisa Bölükbaşı için aylarca 'Arkadaşım' yerine 'Kardeşim' dedi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Bir sokağa çıkıp "Kardeşim!" diye bağırmadığı kalmıştı

Survivor 2020'nin hayatımıza kattığı en büyük sürprizlerden biri elbette Barış-Nisa aşkıydı. Program bittiği günden beri ikilinin sürekli yan yana görülmeleri aralarında bir aşkın olup olmadığını milyonlara sorgulatır hale getirmişti. İkili, haklarında çıkan bu aşk haberlerine karşı her fırsatta yalanlama getirmiş ve özellikle Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile her fırsatta kardeş olduklarını söylemişti. Yani sokaklara çıkıp "O benim kardeşim!!!11birçokbir" diye bağırmasına ramak kalmıştı açıkçası.

Sonunda bir açıklama gelmiş

Sonra neler olup bittiğini hepimiz biliyoruz. İkilinin dudak dudağa öpüştükleri anlar, yakın bir arkadaşları tarafından videoya kaydedilmiş ve bu video da sosyal medyaya sızmıştı. Yani ikili sağlam bir dost kazığı yemişti. Doğal olarak "Yaa, reklam bu aşk, PR ilişkisi" sorularıyla gündeme geldi ikili. Sonunda bir açıklama daha gelmiş. Aylarca neden bu ilişkiyi sakladıklarını açıklamış Barış Murat Yağcı.

Neden arkadaş değil de kardeş?

Meğer sebep Nisa Bölükbaşı'nın babasıymış. Yağcı, "Nisa'nın ailesi 'Kendi içinizde yaşayın, dışarıya çok fazla gözükmeyin' demişti. Ben de normal karşıladım ve koruma içgüdüsyle yaklaştım" demiş. İyi, güzel, hoş da neden Barış Murat Yağcı "Arkadaşım" demedi de ısrarla, altını fosforlu kalemlerle çizercesine "Kardeşim" dedi? Bir gün aşklarının ortaya çıkma ihtimalini düşünemediler mi gerçekten? "Arkadaş" lafının dönüşümü çok kolay olurdu da bu "Kardeşimmm" hiç ama hiç olmadı. Gerçi bir gün aşklarının ortaya çıkacağını düşünseler onlarla aynı evi paylaşan başka bir arkadaşlarının gizlice kendilerini videoya çekeceklerini de hesaba katamazlardı. Barış ve Nisa'nın bu kadar basit hatalar yapmaları bence en fazla aşkın gözünün kör olmasıyla açıklanabilir. Bence ikili gerçekten birbirlerini çok seviyor ki bu kadar basit hatalar yaptılar ve umarım bir daha yapmazlar...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber