Geri Dön
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen arasında ne oldu?

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen arasında ne oldu?

Geçtiğimiz yaz evlenen, birbirine çok yakışan çiftimiz Burak Özçivit ve Fahriye Evcen hakkında birtakım dedikodular çıktı. Birkaç gündür tüm magazin programları bu meseleyi konuşuyor. Çiftin aynı evde iki yabancı gibi oldukları söyleniyor.

Lila Ceylan
Lila Ceylan

GQ galasına Burak Özçivit tek başına gidince söylentiler doğruymuş gibi kabul edildi. Özçivit, “Fahriye’nin işi vardı ondan gelemedi” dedikten sonra Fahriye Evcen Instagram’dan evde bir story paylaştı. Böylece, sanki işi olduğundan değil de, araları bozukmuş ondan gelmemiş gibi algılandı.

Haberin Devamı

Birincisi, bana kalırsa çok yeni evliler. Birdenbire kocaman problemlerle karşı karşıya kaldıklarını ve bir evde iki yabancı olacak kadar uzaklaştıklarını düşünmüyorum. Tabii ki ufak tefek problemler yaşanmış olabilir ama bu demek olmuyor ki, birbirlerinden geri dönüşü olmayacak şekilde uzaklaştılar… Ayrıca bize ne onların evinde yaşanan özel problemlerden? Sırf medyatik oldukları için, sürekli görmeye alışık olduğumuz için, yeni evlenen üst komşularımızmış ya da amcamızın oğluymuş gibi dil uzatıyoruz.

İkincisi, galaya tek başına giden Burak Özçivit, “Fahriye evde keyif yapıyor, beni tek başına yolladı” mı deseydi? Belki yorgun bir gün geçirmiş, dinlenmek istemiş ve gelmemiştir; belki evde halletmesi gereken işleri vardır. Birçok açıklaması olabilir. Ama olur mu? Hemen ilişkiye çamur atıp, "BOŞANACAKLAR MI?" manşetini atmak lazım değil mi?

Haberin Devamı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen arasında ne oldu

Allahtan, Burak Özçivit ve Fahriye Evcen İstinyepark’tan çıkarken görülmüş ve “Bizi hep bir arada görmedikleri için böyle haberler çıkarıyorlar, böyle bir şey yok” diyerek ayrılık iddialarını yalanlamışlar.

Tüm bu dedikoduların kuruntudan ibaret olduğuna inansam da, daha önce birçok magazinsel olayda sonradan “Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.. Bak gördün mü yalanlamışlardı ama doğruymuş” dedik… Umarım bu sefer de böyle bir durumla karşılaşmayız. Bu haberler durduk yere çıkmaz ama bu seferkinin çıkış yeri bile saçma.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen arasında ne oldu

Neymiş, Burak galadayken Fahriye evde televizyon keyfi yapmış, demek ki aynı evde iki yabancı olmuşlar. Allah aşkına, evli çiftlere soruyorum: Her yere yapışık ikiz gibi beraber mi gidiyorsunuz? Arada bir “Bugün ben evde kalayım, yorgun hissediyorum” veya aynı cümlenin ünlü versiyonuyla “Kendimi hiç kameraların önüne çıkıp poz verecek gibi hissetmiyorum, süslenip püslenecek modum yok” denemez mi? Çok mu absürt? Hayır. Hatta böylesi daha samimi.

Durduk yere kimselere, kimsenin ilişkisine, hele de bu kadar tazecik bir evlilikte kusur aramaya gerek yok. Magazin programları sağ olsun, öyle bir hale gelindi ki, problemi olmayan ilişkiye bile itinayla problem kazandırılıyor ve bir bakıyorsunuz, doğal olarak bunlarla uğraşmaktan bunalan çiftlerin arası bozuluyor. Salın biraz şu insanları, zaten her şeyleri çok göz önünde.

Haberin Devamı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen arasında ne oldu

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen arasında ne oldu

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen arasında ne oldu

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber