Geri Dön
Evlilik sözleşmesi gurur meselesi yapılmalı mı?

Evlilik sözleşmesi gurur meselesi yapılmalı mı?

Özcan Deniz 5.5 aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ile evlilik sözleşmesi yapacağı haberlerini yalanladı. ‘Evlilik sözleşmesi sevgimize yakışmaz’ dedi.

Büşra Özbelli
Büşra Özbelli

Evlilik sözleşmesi olayını ünlüler camiasından sık sık duyuyoruz. Bir kısmı bu sözleşmeyi imzalamaktan gocunmuyor. Eşler evliliğin sonsuza dek mutlu ve mesut süreceğine inanmayıp olaya mantık çerçevesinden bakıyor olabilir. Bir gün sona erebilir diye düşünüp kendini garanti altına almak isteyebilir. Fakat Özcan Deniz gibi durumu gurur meselesi haline getirenler de var.

Haberin Devamı

25 yaşındaki sevgilisi Feyza Aktan ile evlilik yolunda olan Özcan Deniz’in nikahtan önce evlilik sözleşmesi yapacağı konuşuluyordu. İddiaların ardından Özcan Deniz sosyal medya hesabından şöyle bir açıklama yaptı: "Haberin asılsız olduğunu, eşimle aramızdaki sevgi ve ilişki biçimine uymayan, 'kesin bir dille yazılmış imzasız, uydurma bir haber!' olduğunu bilmenizi isterim. Nikahımızın gecikmesi tamamen iş yoğunluğu, hamilelik süreci ev benim yakın zamanda geçirmiş olduğum rahatsızlıktan dolayıdır. En kısa zamanda gerçekleşecek olan evliliğimizin tarihi bizim aile içi kararımızdır."

İnsanlar değişebilir. Bugün güvenerek evlendiğiniz insan, yarın ummadığınız birine dönüşebilir. Taraflar bir endişesi var ise, yasal sınırlar içinde çözüm yaratabilme imkanına sahip.

Haberin Devamı

Yalnız şu var; evleneceğin kişiye içten içe ufak bir güvensizlik duyup evlilik sözleşmesi imzalattırıyorsun diyelim…

Bu durumda nikah memurunun karşısına geçip ‘Hastalıkta sağlıkta, ölüm bizi ayırıncaya kadar’ deyip yemin etmek biraz şov bence.

Büşra Özbelli

Instagram: www.instagram.com/ozbellibusra

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber