Geri Dön
Kevin Spacey eşcinsel olduğunu açıklayarak Hollywood'a ders verdi

Kevin Spacey eşcinsel olduğunu açıklayarak Hollywood'a ders verdi

Oscar ödüllü Kevin Spacey'den gelen eşcinsellik itirafı hepimizi şok etti. Şok etmesindeki en büyük sebep usta aktörün eşcinsel olduğunu açıklamasından ziyade geçmişinden ötürü yaptığı açıklamalar oldu. Konu nasıl başladı? Aktör Anthony Rapp'in henüz 14 yaşındayken Kevin Spacey'nin evine gittiğini ve Spacey tarafından taciz girişiminde bulunulduğunu açıklamasıyla...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Anthony Rapp'in 1986 yılında yaşadığını söylediği olay, son dönemde Hollywood'daki cinsel taciz açıklamalarının bir diğer halkasıydı.

Haberin Devamı

Şu ana kadar Hollywood'daki kadın ünlülere yönelik yapılan açıklamalardan sonra ilk defa bir erkek 'cinsel tacize uğradım' açıklaması yapmıştı.

Kevin Spacey'den çok hızlı bir geri dönüş geldi.

Twitter'dan açıklama yapan Kevin Spacey enteresan şeyler söyledi. 30 yıl önce yaşanan bu olayı çok iyi hatırlamadığını ancak böyle bir olay yaşandıysa şayet samimice özür dilediğini belirtti.

Rapp'in anlattıklarından ötürü özel hayatına dair bir durumu da paylaşan Kevin Spacey, "Korumacı tavrımdan ötürü özel hayatımla ilgili bugüne kadar çok fazla şey söylendi. Yakınımda olan insanlar hem kadınlarla hem de erkeklerle ilişkilerim olduğunu biliyorlar. Erkeklerde romantik ilişkiler yaşadım. Şu anda eşcinsel bir erkek olarak hayatıma devam etmeyi seçtim."

Haberin Devamı

Şahane değil mi?

Koskoca Kevin Spacey'den böylesine çarpıcı ve samimi bir itiraf gelmeyecekti de ya kimden gelecekti?

Hem geçmişte 'taciz' gibi ciddi bir iddia hakkında açıklama yaparak hatasını kabulleniyor hem de kendi özel hayatıyla ilgili "Ha bu arada..." deyip samimi bir paylaşımda bulunuyor.

Ve bu adam Oscar ödüllü bir adam.

Kimde var bu cesaret?

Sonu gelmeyen Hollywood skandallarından sonra böylesine gerçek, böylesine cesaretli bir açıklama yapabildiği için Kevin Spacey takdiri hak ediyor.

Açıklamalarını 'gecikilmiş' olarak bulanlar ya da 'yumurta kapıya dayanınca' gibi değerlendirmek de anlamsız.

Uygun zemin diye bir şey var.

Göz önünde olan her insanda keşke ondaki cesaretin yüzde 1'i olsa.

Hayat çok daha yaşanılabilir bir yer olur işte o zaman.

(Kevin Spacey'nin takdiri hak etmediğini, ortada bir çocuk tacizinden bahsettiğimizi, ironinin ne anlama geldiğini belirtmemize gerek yok bile. Var mı?)

twitter.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber