Geri Dön
Kim Kardashian ve Kanye West kanlı bıçaklı mı olacak?

Kim Kardashian ve Kanye West kanlı bıçaklı mı olacak?

Sürekli skandallarla karşımıza çıkan Kim Kardashian ve Kanye West çifti yine bir skandalla gündeme gelmişler. Yedi yıllık evliliklerini bitirdikten sonra aralarında mülk yüzünden anlaşmazlıklar çıkmaya başlamış. Peki Kim Kardashian ve Kanye West bundan sonra kanlı bıçaklı mı olacak?

Fazilet Şenol
Fazilet Şenol

60 milyon değerindeki yalı...


Kim Kardashian ve Kanye West ilişkisi yedi yıllık evlilikleri geçtiğimiz şubatta Kim Kardashian'ın açtığı boşanma davasıyla bitmişti. Ayrılma nedenini de 'uzlaşmaz farklılıklar' olduğunu öne sürmüştü Kim Kardashian. E boşanma davası söz konusu olunca da kimin ne alacağı neyin kimde kalacağı konusu gündeme gelmiş. Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin California'daki 60 milyon değerindeki yalı tartışma konusu olmuş. Aldığımız çok önemli haberlere göre de yalının tüm yenileme ve restorasyon işlerini Kanye West'in yapmasına karşın, Kardashian evle hiçbir şekilde ilgilenmemesine rağmen evin Kim Kardashian'a kalacağı bildirilmiş. Kim Kardashian daha önce de yalıyı çok sevdiğini ve yalıda yaşamak istediğini belirtmiş. Valla evle onca uğraş gösteren Kanye abimiz bu duruma ne tepki gösteriri bilmiyoruz.

Ne olur?


Son zamanlarındaki garip davranışlarından ötürü her türlü davranışı beklemek mümkün. "Hayır efendim alamazsın" da diyebilir her an Kardashian'a. Ne olacağı bilenmez. Her an her şey olabilir. Ama bana soracak olursanız kardeş kardeş bölüşebilirler yalıyı. Kocaman yalı yani birbirlerini bile görmezler o yalı içinde. Ama şimdi zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali. Bu sebeple ne yaparlar kendileri bilirler.

Nasıl devam edecek?

Bakalım, Kim Kardashian ve Kanye West ilişkisi bu süreçten sonra nasıl devam edecek? İkisi de kuzu kuzu anlaşmaya mı varacak yoksa her an kanlı bıçaklı mı olacaklar? Her an arada bir gerginlik çıkması çok muhtemel. Bakalım, gelişmeleri merakşa takip ediyoruz.

senolfazilet@hotmail.com

twitter.com/SenolFazilet

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber