Geri Dön
Nuri Alço 69 yaşında evlenemez mi?

Nuri Alço 69 yaşında evlenemez mi?

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Nuri Alço, 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Burcu Sezginoğlu ile nikah masasına oturmuş. Çiftin aralarındaki yaş farkı 33. Ve Nuri Alço 69 yaşında. "Nasıl yani?" diyenler online'sa, derhal böyle bir aşkın mümkünlüğünü satır satır anlatalım sizlere...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Sonunda evlenmişler

Nuri Alço, Yeşilçam'ın en unutulmaz isimlerinden biri. Yani düşünsenize, bütün kariyeriniz boyunca kadınların korkulu rüyası olacaksınız. Öyle bir rolle özdeşleşeceksiniz ki aradığınız aşkı bir türlü bulamama ihtimalinizi, kadınların sizi filmdeki rolünüzle özdeşleştirmesini sineye çekecek, kabul edeceksiniz yalnızlığı. Kolay değil. Nuri Alço, 69 yaşında. Daha önce bir kez evlenen ve 1988 yılında boşanan Alço, 10 yıldır Burcu Sezginoğlu'yla birlikteydi. Çift sonunda evlenmiş. Ne mutlu onlara. Bir imzaya gerek görmeden geçen 10 yıldan sonra "Peki tamam" demişler.

Yine olay olmuş...

Sezginoğlu, "Nuri bana her zamanki gibi sürpriz yaptı. 'İş görüşmesi' diye geldik, evlendik" demiş. Yani Alço 69 yaşında ama maşallahı var, eğlencesi tam gaz sürüyor. Ama gelin görün ki sosyal medyada olay olmuş aralarındaki yaş farkı. Nuri Alço'nun, kendisinden 33 yaş küçük sevgilisinin sırf para için evlendiğine kadar gitmiş konu. İbrahim Tatlıses'le Nuri Alço'nun, kendilerinden çok daha genç kadınlarla evlenmeleri yaş takıntısı olan, aşktan korkan herkesi rahatsız etmiş. İsyanım büyük!

Sevginin gücünü hafife mi alıyoruz?

Nuri Alço 69 yaşında evlenemez mi? İlla Alço'nun kendisinden 5 yaş küçük bir kadınla mı evlenmesi gerekiyor? Böyle bir kural var da bizim haberimiz mi yok? Aşkın herhangi bir yaş kriteri mi var, neden bu kadar dillere sakız, avuçlara çekirdek malzemesi olabiliyor bu konu? Neden yaş olayını bir türlü memleketçe aşamadık? Neden Pınar Altuğ düzenli aralıklarla "Yağmur Atacan'la aramızdaki yaş farkı sorun olmadı" diye bir açıklama yapma gereği duyuyor? Aşk birbirinin eksiğini tamamlamak değil midir? Aşkın dönüştürücü, kural tanımayan gücünden korkuyor olabilir miyiz? Aşkın, sevginin gücünü hafife alıyor olabilir miyiz? Ne dersiniz?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber