Geri Dön
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında neler oluyor?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında neler oluyor?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, magazin dünyasının en enteresan ikililerinden biri oldu. Evlilikleri kadar boşanmaları, boşanmaları kadar tekrar bir araya gelip ikinci kez evlilik yolunda ilerlemeleri konuşulan Akçıl ve Kıratlı, iddialara göre bir kez daha yollarını ayırmış. Hem de çok acayip bir sebeple!

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Gelinliği olay olmuştu

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın evlilikleri büyük bir sürpriz olmuştu herkese. Bir anda evlilik kararı aldılar. Burcu Kıratlı'nın gelinliği "O nasıl gelinlik?" diye sosyal medyaya damga vurdu, ikilinin ilişkilerinin çok da uzun ömürlü olmayacağı yazıldı, çizildi. Çift önce doludizgin aşk yaşadılar, fakat 8 ay sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemeye başvurdular ve boşandılar.

Bebek iddiası ortaya atıldı

İkili artık bir daha bir araya gelmez derken olanlar oldu, ailelerinin araya girmesiyle çift barıştı. Yaklaşık bir yıldır birlikte yaşayan ve ikinci kez evlenme planları yapan çift hakkında bomba etkisi yaratacak bir iddia ortaya atılmış. İddialara göre ikili bir kez daha yollarını ayırmış. İddiaya göre Sinan Akçıl bir süredir bir Azeri psikolog ile sevgiliymiş ve hatta Bakülü sevgilisinin hamile olduğu iddiası ortaya atılmış.

İkinci bir şans verilmeli mi?

Son gelen haberler ise daha fantastik. İkili iddialara göre tekrar barışmış... Hatta Burcu Kıratlı "3 gündür bu şizofren kadın ile uğraşıyorum. Bu sabah tam 11 kez beni aradı" diyerek iddiaların gerçek olmadığını söylemiş. Gerçekten de "Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı arasında neler oluyor?" değil mi? Evlilikleri, boşanmaları, tekrar bir araya gelmeleri derken bu kez ortaya bir bebek ve sonrasında yine barışma iddiası atılmış durumda. Ama yine de şu soruyu sormak gerekiyor: Her biten ilişki ikinci bir şansı hak eder mi? İlla aşk olarak düşünmemek lazım bunu, dostlukların bitişi de keza. Bir kez darbe alınca ikinci bir şansı gerçekten vermek gerekir mi? Yoksa hayal kırıklığı ile biten bir iletişim tarihin tozlu sayfalarına gömülmeli mi?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber