Geri Dön
Survivor Nisa ve Barış sevgili mi?

Survivor Nisa ve Barış sevgili mi?

Survivor 2020'nin en büyük yıldızlarından Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı birlikte, sarmaş dolaş görüntülenmiş. Haliyle bir aşk dedikodusu çıkmış. İyi de bu aşk ihtimali neden olay oldu? Nisa ve Barış sadece çok samimi olamazlar mı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Dedikodular çıkmış

Survivor 2020 bitti ama dedikodular bitmedi. Bu yıl sağlam Survivor yaptı... Mimikleri ve enerjisiyle bu yılki Survivor'ın en renkli isimlerinden biri olmayı başaran Nisa Bölükbaşı ile yarışmanın ikincisi Barış Murat Yağcı'nın sarmaş dolaş bir şekilde yakalanmaları, hatta birlikte Yılmaz Vural'ın evindeki yemeğe katılmaları elbette dedikodulara yol açmış.

Evet ortada bir samimiyet var

"Yoksa Nisa ve Barış sevgili mi?" dedirten bu yakınlaşmalar otomatik olarak aşk cephesinden yorumlanmış. E aşk dedikodusunun çıkmaması elde değil. Survivor bittikten sonra başlayan, adada yaşanamayan, ertelenen aşklar daha önce yaşanmıştı. Dolayısıyla Nisa ve Barış'ın birlikte yan yana görüntülenmeleri de reklamdan ziyade bir samimiyetin ortada olduğunu kanıtlıyor.

Cidden "Banko aşk" mı?

Ama ben şu kısma Molatik oluyorum daha çok: Neden illa aşk dedikodusu çıkartıyoruz? Neden bunun bir orta yolu, samimiyet seçeneği yok? Ben bu şaşırtıcı durumun daha çok adada yeterince aşk sinyali verilmemesiyle açıklıyorum. Yani adada Nisa ve Barış yakınlardı ama o kadar da yakın değillerdi. Haliyle sürpriz bulundu. Halbuki adada daha çok yakın olsalardı "Onlar zaten sevgili gibilerdi, eeeh" tepkileriyle geçiştirilecek bir aşk ihtimali doğacaktı. Şu haliyle "Banko aşk!" dedirtiyorlar bazılarına. Ama unutmayalım ki onlar samimi arkadaş da olabilirler. Özellikle Nisa ve Barış fanlarının birazcık daha ortalığı gaza getirmeden yorumlar yapmasını diliyorum sosyal medyada. Bir de gözünüzü seveyim Sercan'ı araya katmak nedir? Neden Sercan kıskansın? Sosyal medya her yorumu yapabilme cüretini bizlere veriyor olabilir ama çorbaya çevirmemek de lazım sanki bu yakınlık meselelerini...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber