Geri Dön
Tarkan'ın evliliğine, dedikodularla gölge düşürmemek gerek

Tarkan'ın evliliğine, dedikodularla gölge düşürmemek gerek

Tarkan, eşi Pınar Dilek'le 2016 yılında evlendi. Bu evliliğin her noktasında, çift hakkında çeşitli söylentiler ortaya çıktı. En güncel olanı ise, Pınar Hanım'ın kıskançlığı nedeniyle Tarkan'ın evi terk etmesi hakkındaki iddialar... Tarkan'dan gelen açıklama, bu iddiaların asılsız olduğu yönünde.

Andaç Üzel
Andaç Üzel

Tarkan, popüler olduğu günden beri çok konuşulan bir isim. Yaptığı her albümün büyük izler bırakması bir yana, kameralar önünde yaşamayı tercih etmediği özel hayatı da dedikodulara gebe oldu her zaman. Hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmediği için, hakkında bilinenler hep az kaldı. Bu da spekülasyonların her zaman ortalıkta dolanmasını sağladı. Galiba, spekülasyonları engellemek için medyadan uzak yaşamak yetmiyor. Spekülasyonun ortaya çıkacağı varsa, bir şekilde çıkıyor. Nitekim Tarkan ölçeğindeki bir star hakkında konuştuğumuz için de, hayatında spekülasyonların olmamasını beklemek çok da makul değil.

Haberin Devamı

"O kuyruklu yalanlara kanıp..."

Tarkan, kariyeri boyunca hakkında çıkan spekülasyonların çoğunluğuna karşı sessiz kalmayı tercih etti. İnsanların hakkında ne söylediğini düşünmek yerine, kendi hayatına odaklandı. Bu yüzden başarılı oldu zaten. Müzikle ilgilendi, müzikle yaşadı. "Dedikodu, dedikodu, kuru iftira, beyhude yere gücenip alınma!" dedi hep.

'Dilli Düdük' şarkısının girişinde de olduğu gibi, sansasyonla alay etmeyi de seviyor. Çıkan dedikodulara kulak tıkıyor, herkese de bunu öğütlüyor. Fakat belli ki, evlenmesi de bu dedikoduların bitmesini sağlamadı. Pınar Dilek'le 2016 yılında evliliğe adım attı ve evleneceğinin duyulduğu andan itibaren yepyeni tartışmaların hedefi oldu.

Evliliği hakkındaki tartışmalar

Öncelikle Tarkan'ın 'neden evlendiğini' konuştuk. Sizce de tuhaf değil mi? Evliliğe bakışımız pek olumlu değilse etrafımızdaki kimseye "Aaa, neden evleniyorsun yahu?" demiyoruz sonuçta. Fakat Tarkan'ın evlenecek olmasıyla ilgili "Şu yüzden evleniyor, Tarkan bunu düşünüyor, Pınar Dilek şöyle yapmış" gibi ilginç dedikodular çıktı. Evlenmesinin ardından da hızla devam etti. Tarkan'ın evlenmesi, nedense bir türlü zihinlerde oturmadı. 'Beni Çok Sev' şarkısına çektiği klip ve evlilik süreci boyunca yansıtılan profil nedeniyle Pınar Dilek'in kıskanç olduğu konuşuldu. Bu kıskançlığın ilişkiye zarar verdiği de ifade ediliyordu. Çıkan spekülasyonun haddi hesabı yok. Çıkan son dedikodu da, Tarkan'ın evi terk ettiği yönünde...

Haberin Devamı

"Kıskançlık krizine dayanamadı"

İddialara göre Tarkan, Pınar Dilek'in 'kıskançlık krizlerine' daha fazla dayanamayarak evi terk etmiş. 4 aylık bir çocuğu olan ve Tarkan naifliğinde bir insandan beklenmeyecek derecede fevri bir hareket bu...

Tarkan cephesinden iddialar hakkında gelen cevap iç ferahlatıcıydı. "Kızımızla birlikte Almanya'daki evimizdeyiz, çok mutluyuz. Ailemiz de yanımızda. Sorunumuz yok" diyerek tartışmanın kapanmasını sağladı.

Rahat bırakmak gerek

20 yıldan uzun süredir hayatını çekiştirip durduğumuz Tarkan'a bir yerde rahat vermemiz gerek. Evliliğin hassaslığını gözetmek, en önemlisi ise küçük yavrusunu düşünmek gerek. Ortada bir tartışma varsa bile -ki Tarkan olmadığını ifade ediyor, bunu dikkate alarak cümleye devam ediyorum- mümkün olduğunca uzaktan atış yapmaktan kaçınmalı herkes.

Haberin Devamı

andac.uzel@demirorenmedya.com
twitter.com/andacuzel

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber