Geri Dön
Beyonce’nin tahtına yeni aday: Normani

Beyonce’nin tahtına yeni aday: Normani

Beyoncé… Bu ismi duyduğumuzda çokta bir açıklama beklemediğimiz yılların ismi, çok çalışmak ve yetenek kavramlarının sözcük anlamı Beyoncé Giselle Knowles-Carter. Beyoncé, 7 yaşından beri müzik endüstrisinde başarıyla yürüyen, müzik listelerini hem teklileri hem de albümleri ile sallayan ABD’li yaşayan efsane, yüzyılın pop şarkısı seçilen ‘’Crazy In Love’’ın yaratıcısı, anne, oyuncu ve girişimci, kariyeri boyunca 490 kez konser vermiş, dünyaca ünlü 9 şovun sahnesinde boy göstermiş ve sayısız canlı performans sergilemiş bir sanatçı…

Eda Özdemir
Eda Özdemir

Bazıları tarafından abartılmış olarak görülse, kendi davulcusu tarafından büyücü olmak ile suçlansa da, dünya üzerinde Beyoncé gibi performans sergileyen sanatçı sayısı yok denecek kadar az… Bu nedenle hem dans edip hem de zorlamadan şarkı söyleyen yeni bir isim olan Normani, şu günlerde ‘’Yeni Beyoncé’’ olarak adlandırılıyor.

Haberin Devamı

Benzerlikler var mı?


Atlantalı şarkıcı Normani ve Beyoncé’nin arasında bazı benzerlikler de yok değil. İkisi de bir yarışma programı ile tanınmış, çocukluk dönemlerini dans, jimnastik ve müzik ile geçiren iki sanatçı. Normani, herkes gibi, her fırsatta Beyoncé’nin kendisi için bir idol olduğunu dile getiriyor. Normani’nin kariyerindeki Beyoncé esintilerini şovlarında, kliplerinde, hatta müziğinde bile görüyoruz.

Oldukça büyük bir başarı


‘X Factor’ yarışması ile hayatımıza giren Normani’yi bir kız müzik grubu ile tanıyoruz… ‘’Fifth Harmony’’ bir başka ünlü üyesi ise şimdilerde Senorita şarkısı ile ünlenen Camilla Cabello… Grubun geçtiğimiz sene dağılıp, kariyerlerine solo olarak devam etmek istemeleri en çok Normani için bir avantaj doğuruyor. Bu kadar genç bir isim, yılların sanatçısı Beyoncé ile karşılaştırılıyor… Henüz müziği için aynı şeyi söyleyemeyecek olsak bile, sahne şovları ile ana kraliçeyi aratmasa da, Normani; tabii ki bir Beyoncé değil. Ancak, kariyerinin daha başlangıcında bu sıfatla anılmak bile yeni bir yıldız için oldukça büyük bir başarı. Normani’nin gelecek albüm ve performansları merakla bekliyoruz, bakalım ‘Queen B’imizin tahtı sallanacak mı?

Benzer İçerikler