Geri Dön
En şık Yeni Yıl Konseri: Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sahnede

En şık Yeni Yıl Konseri: Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sahnede

Yeni yıl konserleri, her sene salonların dolup taşmasını sağlıyor. Pek çok orkestra, şahane programlarla yeni yılı olabilecek en keyifli şekilde karşılıyor.

Andaç Üzel
Andaç Üzel

Klasik batı müziğinde yeni yıl konserlerinin tadı bir başka... Her yeni yılın başında keyifli konserler gerçekleşir ve orkestralar bu konserlere bir ayrı özenir. Müthiş programlar hazırlarlar o konserler için. Yeni yılı karşılamanın belki de en keyifli yollarından biri oluyor bu konserler. İzlemeyi sevene, güzel anlar yaşatıyor ve çoğunlukla da sürprizlerle dolu oluyor. Bu sene, yeni yıl konseri için müthiş bir örnek var karşımızda. Şimdiden tavsiye edeyim ki bir an önce biletinizi alıp konsere hazırlanın istedim. Zira izleyeceğimiz konser, her anlamda gerçek bir yeni yıl konseri. Kocaman bir ekiple, kocaman bir programla güçlü bir konser.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sahnede

En şık Yeni Yıl Konseri: Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sahnede

Dünyanın en köklü sanat kurumlarından biri Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası... Yaklaşık 200 yıldır sürekliliğini koruyan orkestra, öncü olma özelliği taşıyor. Orkestra, dünyanın pek çok ülkesinde konserler gerçekleştirmiş bir ekip. Günümüzde Rengim Gökmen şefliğinde çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 3 Ocak akşamı, Zorlu PSM'de şahane bir yeni yıl konseri yapmak üzere!

Konukları ise heyecan verici

En şık Yeni Yıl Konseri: Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sahnede

3 Ocak'ta Zorlu PSM'de gerçekleşecek konserin şahane konukları ise 'The Four Italian Tenors'... tenörü arşa taşıma fikriyle kurulan “The Four Italian Tenors” çok uzun süren bir seçim sürecinin ardından 2019’da prömiyerini yaptı. Eylül ayı itibariyle The Four Italian Tenors, “Viva Italia” isimli performanslarını 56 konser tarihi içeren uzun bir turneyle Amerika’da gerçekleştirdiler. New York, San Antonio, Kansas, Los Angeles ve daha birçok önemli Amerikan şehrine dokunarak, büyük bir uluslararası başarı elde ettiler. Birçok kapalı gişe konser gerçekleştirerek, Amerikan halkı tarafından alkış yağmuruna tutulan The Four Italian Tenors, gelecek yıl Avrupa’da, Asya’da ve Güney Amerika’da performanslar sergilemeye devam edecek. Bundan önce ise İstanbul'da izleyicilerinin karşısında olacaklar!

Haberin Devamı

Yeni yılı güzel karşılamak için...

2020'yi keyifli bir şekilde karşılamak, kulakların pasını silmek için müthiş bir fırsat var karşımızda. Four Italian Tenors - Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri, 3 Ocak 2020 Cuma günü 20.30'da Zorlu PSM'de olacak. Yılın en renkli konserini kaçırmayın.


andac.uzel@demirorenmedya.com

Benzer İçerikler