Geri Dön
Gülben Ergen'in 'Seni Kırmışlar' albümünün yıldızı hangi şarkı?

Gülben Ergen'in 'Seni Kırmışlar' albümünün yıldızı hangi şarkı?

Gülben Ergen, bir süredir merakla beklenen yeni albümü 'Seni Kırmışlar'ı tam da 2020'nin sonunda yayınladı. Peki 'Seni Kırmışlar' albümünün yıldızı hangi şarkı? Gelin Molatik olalım...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Yıldız Tilbe'den Ayla Çelik ve Deniz Seki'ye...

Gülben Ergen'in çalışkanlığını takdir etmemek çok zor. Gülben Ergen, magazin tarihimize kazandırdığı unutulmaz "Bana, unutmayın ki, hiçbir şey olmaz" lafının ardında saklı olan tılsımın aslında çalışkanlık, üretmek olduğunu 'Seni Kırmışlar'da bizlere hatırlatıyor. Gülben Ergen pes etmiyor, üretiyor, yoluna ne çıkarsa çıksın devam ediyor. 'Seni Kırmışlar' albümünü dinleyip de onun şarkı seçimlerinde ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha görüyoruz. Çünkü Gülben Ergen, sesine ve tarzına uyan şarkılar seçmeye, söylemeye devam ediyor. Albümde Yıldız Tilbe, Derya Uluğ, Deniz Seki, Ersay Üner, Ayla Çelik, Şebnem Sungur, Cansu Kurtçu ve İntizar gibi yıldızların şarkıları var. Tüm bu isimleri bir araya getirmek, "Türkçe pop öldü mü?" sorusuna da "Hayır!" cevabı vermemiz için yeterli. Hayır, Türkçe pop belki büyük hit'ler çıkartamıyor ama yine de üretim son gaz devam ediyor.

'Kuyu' çok eğlenceli, 'Ben Buralardan Gidicem' ikinci klip olmalı

'Seni Kırmışlar'ın açılışı Özlem Güneykaya'nın şarkısı 'Ben Buralardan Gidicem'le yapılıyor. Şarkıdaki '-cem'ler biraz kulak tırmalasa da öyle temiz bir akustik aranje var ki ortada, su gibi akıp gidiyor şarkı. 'Ben Buralardan Gidicem', albümün en sağlam hit'lerinden biri ve muhtemel ikinci video klip şarkısı diyebiliriz rahatlıkla. 'Küllerimden Doğarım'da İntizar damarına, 'Kış Gülleri'nde de Yıldız Tilbe coşkusuna tanıklık ediyoruz. Bir Ayla Çelik ve Şebnem Sungur şarkısı 'Ciğerparem' ise Gülben Ergen'in 2000'li yıllarda söylediği alaturka şarkıları hatırlatan, albümün bir diğer incisi. Benim albümdeki şahsi favorim ise açık ara 'Kuyu'... Derya Uluğ ve Asil Gök şarkısı 'Kuyu', müthiş eğlenceli bir şarkı olmuş ve Gülben Ergen'e çok yakışmış. Dinleyende 'Sürpriz' ve 'Yani' etkisi yaratan 'Kuyu' mutlaka eğlenceli bir kliple taçlanmalı uzun vadede diye düşünüyorum. 'Seni Kırmışlar' belki Gülben Ergen'in en iyi albümü değil ama içinde keşfedilmeyi bekleyen güzel şarkılar barındırıyor. Ergen'in bir önceki albümü 'Kalbimi Koydum'dan çok daha iyi bir albümle karşı karşıyayız.

Açık ara yıldız: 'Seni Kırmışlar'

Gelelim albümün yıldızına... Elbette 'Seni Kırmışlar'. Hem de açık ara farkla. Rapçi Kubilay Karça'nın şarkısı 'Seni Kırmışlar', Gülben Ergen'in bugüne kadar çıkardığı en büyük hit'lerden biri diyebiliriz rahatlıkla. Şarkının sözleri slogan, bittiğinde bir daha dinlemek istiyorsunuz. Berk Sabah aranjede rap yürüyüşleri eşliğinde bir pop şarkısı yaratmış ve müthiş bir iş çıkartmış. Şarkı, Gülben Ergen'e çok yakışmış. Metin Arolat yönetmenliğinde çekilen klipte yapılan 'çocuk gelin' vurgusu ve Gülben Ergen'in kameraya güzel gözükmek yerine şarkının ruhuna eşlik etmesi, imaj olarak iddiasızlığı, sadeliği benim dikkatimi çekti. "Müthiş" dedim videoyu izlerken. Böyle bir şarkıya da bu sadelikte ve etkileyicilikte bir klip yakışırdı çünkü. Gülben Ergen'in 'Seni Kırmışlar'ını uzun bir süre radyolarda dinleyeceğiz gibi. Şimdiden şarkının sözlerini ezberlemeye başlayın derim ben!

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler