Geri Dön
Jason Derulo 'Take You Dancing'le 'Pop ölmedi' dedirtiyor

Jason Derulo 'Take You Dancing'le 'Pop ölmedi' dedirtiyor

Her ne kadar dijital müzik platformlarında küresel çapta bir rap müzik kuşatması altında olsak da mis gibi pop şarkılar da karşımıza çıkıyor. ABD'li popçu Jason Derulo'nun 'Take You Dancing'i "Pop ölmedi" dedirtiyor. Şarkı, Türkiye'de yabancı müzik yayınlayan TV ve radyo kanallarında da sıklıkla bizlerle buluşuyor...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Sadece rap mi üretiliyor?

Dijital müzik platformlarında rap müziğin pompalanmasından rahatsız olanlar online mı? Hangi ülkenin listesine bakarsak bakalım karşımıza mutlaka trap esintili rap şarkıları çıkıyor. İster Estonya ister Türkiye isterse ABD... Hiç fark etmiyor. Sanki dünyada sadece rap şarkıları üretiliyormuş gibi bir algı oluşuyor kafalarda. Halbuki bu bir ilüzyon elbette. Mis gibi pop şarkıları da çıkıyor karşımıza.

Temiz bir pop şarkısı

31 yaşındaki ABD'li şarkıcı Jason Derulo da yıllardır takip ettiğimiz isimlerden biri. Tarz olarak ağırlıkla R&B şarkılarla karşımıza çıkan Derulo son olarak 'Take You Dancing'i yayınladı. Şarkı, ülkemizde yabancı müzik yayınlayan TV ve radyo kanallarının gözdesi olmuş durumda. Jawsh 685'le kaydettikleri "Savage Love (Laxed – Siren Beat)'in üstüne yayınlanan bu şarkı küresel çapta bir hit olmayı da başardı elbette. Melodisinden vokaline, nakaratından eğlencesine temiz bir pop şarkısı 'Take You Dancing'. Özellikle nakaratı ve nakarat sonrası melodisi oldukça sevimli şarkının. Derulo, şarkıyla ilgili "Tam da bu zamanlarda hepimizi yükseltecek bir şarkıya ihtiyaç vardı" diyerek şarkının doğru zamanda patladığını söylüyor.

Birçok ülkede ilk 10'da

Resmi single listelerinde de şarkı şu anda şahane ilerliyor. İngiltere ve İrlanda'da 7, Polonya'da 2, Romanya'da 6, Sırbistan'da 7, Macaristan'da 9, Avustralya'da 10 numaraya kadar yükseldi şarkı. İsveç'ten Hollanda'ya, Belçika'dan Danimarka'ya pek çok Avrupa resmi single listelerinde de kendine yer bulmayı başardı şarkı. Derulo'nun dans şarkılarıyla karşımıza çıkması ise sevindirici. Çünkü şu ara pop müziğin ölmediğini, hâlâ mis gibi pop şarkıların üretildiğini fark etmeye ihtiyacımız var.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler