Geri Dön
Özkan Uğur'un kıymetini daha çok bilmeliyiz

Özkan Uğur'un kıymetini daha çok bilmeliyiz

Bir süre önce hastalığı tekrarlayan Özkan Uğur müjdeli haberi verdi. "İkinci maçı da kazandım" dedi ve sevenlerini sevindirdi. Peki Özkan Uğur'un, MFÖ'nün kıymetini ne kadar biliyoruz biz?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Müjdeli haberi verdi

Birçoğumuzun hayatına iz bırakan Mazhar Fuat Özkan üçlüsünün biricik Özkan'ı Özkan Uğur ağabeyimiz, bir süredir sağlık problemleriyle boğuşuyordu. Korona döneminin başlarında maske takmanın önemine dikkat çekmek için Mazhar Alanson ve Fuat Güner'le birlikte 'Maske Tak' şarkısı söyleyen Özkan Uğur'dan olumlu bir haber bekliyorduk. Uğur sonunda hayranlarına müjdeli haberi verdi.

İlla sıkıntılı süreçlerden mi geçilmeli?

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla son raporlarının temiz çıktığını müjdeleyen Uğur, şunları dedi: "İkinci kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım. Dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda virüs belasından da kurtuluruz." Biliyorsunuz Uğur, 2013 yılında lenf kanserini yenmiş ancak bir süre önce tekrar tedavi görmeye başlamıştı. Kendi tabiriyle ikinci maçı da kazandı Uğur. Müzisyenin kanseri ikinci kez yenmesinden sonra aklıma gelen soru şu: Hastalıklar sonrasında sevdiklerimizin kıymetini ne kadar iyi biliyoruz? Özkan Uğur'un, MFÖ'nün değerini daha iyi bilmemiz için illa sıkıntılı süreçlerden mi geçilmeli?

'70 yaş özel' projesi gelse...

Mazhar Alanson 70, Fuat Güner 72, Özkan Uğur 67 yaşında. İnanamıyorsunuz değil mi? Çocukluğumuzun, gençliğimizin, 30'lu yaşlarımızın unutulmaz grubu MFÖ üyeleri artık şaka maka 70'lerinde. Ve bu Corona sürecinden en çok etkilenen de o yaş grubu... Özkan Uğur'un yaklaşık 6-7 yıldır devam eden savaşında hazır bir zafer daha kazanılmışken, grup üyelerinin unutulmaz bir projeye imza atmaları en büyük dileklerimden biri. Özel bir sinema filmi, belgesel, albüm, hatta belki grubun anılarından yola çıkılarak hazırlanan bir sitcom... Şahane olmaz mı? Corona süreci hepimizi daha da duygusallaştırdı. "Eldekinin kıymetini daha çok bilmemiz gerekiyor" dedik. MFÖ de bizim en kıymetlilerimizden. Yıllardan yıllara aktarılacak "70 yaş özel"lik bir proje gelse onlardan mesela, şahane olmaz mı?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler