Geri Dön
Reynmen 'Fight Kulüp 2'den neden ayrıldı?

Reynmen 'Fight Kulüp 2'den neden ayrıldı?

'Fight Kulüp 2' geliyor gelmesine ama bu projede yer alan Reynmen büyük bir tartışmayı başlatmıştı. Sonunda Reynmen'den açıklama gelmiş ve projeden ayrıldığını açıklamış. Peki bu ayrılık ne anlama geliyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Daha düşünceli hareket etmeliydi

Reynmen şu ara iki haberle gündemde ve sosyal medyada. İlki 2020 YKS'ye girmesi ancak hiçbir yere yerleşememesi ve bunu adeta bir gurur kaynağı olarak sosyal medya hesabından paylaşması. "Adam milyonlar kazanıyor, niye okusun?" diye garip garip yorumlar yapanlar da var, sosyal medya hesabından böyle bir paylaşımda bulunmasını gençleri yanlış yönlendirdiğine yönelik yorumlayanlar da var. Ben ikinci gruptanım. Reynmen, Z kuşağına "Rahat olun gencolar yaaa" tadında bir mesajı vermemeliydi, bu paylaşımı yaparken yeni nesli derinden etkileyebilme gücüne sahip olduğunu mutlaka hatırlamalıydı.

Zor durumda bıraktığını kabullenmiş

Ama Reynmen'le ilgili asıl gelişme bu değil. 'Fight Kulüp 2' kadrosunda olacağı konuşulan Reynmen, yoğun tepkilere maruz kalmıştı. "Onun ne işi var Ceza'ların, Killa Hakan'ların arasında" diye isyan etmişti bir grup. Haklı olarak. Reynmen de sosyal medya hesabından bir açıklama yapıp projeden ayrıldığını duyurmuş. Sebep olarak da kendisi yüzünden yılların rap'çilerinin zor durumda kalmasını göstermiş.

Demek ki müzik onun için bir hobiymiş

Çok değil sadece birkaç gün önce Ceza, geçtiğimiz günlerde açıklama yapmak zorunda kalmış ve "Projede kimlerin olacağına ben karar vermiyorum" gibi bir açıklama yapmak zorunda kalmıştı. Reynmen de tam olarak bu sıkıntıya sebep olan kişi olmanın ağırlığını daha fazla taşımamak istemiş belli ki. Evet, kağıt üstünde doğru bir hareket yapmış. Ancak bir o kadar da yanlış bir adım kendi kariyeri için. Çünkü Reynmen eğer müzikte iddialı olduğunu ispat etmek isteseydi tüm eleştirileri kulağını tıkamayı başarırdı. Şu haliyle yenilgiyi kabul etmiş oluyor. Müziği, rap'i aslında bir hobi olarak yaptığını kanıtlıyor. Bu da onun müzikte yakaladığı niceliksel başarıya gölge düşürüyor elbette.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler