Geri Dön
Türk müziğinin ilginç yıldızı Deli Vahit

Türk müziğinin ilginç yıldızı Deli Vahit

Türk müziği her daim starlar ortaya çıkarmıştır. Bazılarının adı altın harflerle tarihe geçmişken bazıları da unutulup gitmiştir. Ancak bir kesim var ki onlar sosyal medyanın yıldızı olmuştur. Onlardan birisi de Deli Vahit lakabıyla tanınan Vahit Coşkungün. Molatik olduğumuz kişi bu defa Deli Vahit oldu. İşte Deli Vahit ve eşsiz müziği…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Ünlü müzisyenlerin de kullandığı klavyeye düğünlerde de en az bir kere denk gelmişizdir. Org olarak da bilinir ülkemizde. Kötü kullananların yanı sıra adeta resital veren sanatçılar da var klavyede. Onlardan birisi de Vahit Coşkungün nam-ı diğer Deli Vahit. Ancak onun meşhurluğu sosyal medya sayesinde oldu.

Haberin Devamı

Daha önce meşhur olmuştu

Aslında son dönem meşhurluğundan önce Deli Vahit zaten meşhurdu. Birçok programa katılmış, yarışmalarda boy göstermişti. Yetenek Sizsiniz programında ikinci tura klavyesiyle birlikte çıkmıştı. Seyirciyi de oldukça etkilemişti. Yerinde duramayanlar mı, müziğine eşlik edenler mi herkes Deli Vahit’e bayılmıştı.

Yerel kanallarda coşturuyor

Bursalı Deli Vahit şimdilerde ise yerel kanallarda çıkıyor. Klavyesi ve eşsiz yeteneği ile seyircileri eğlendiriyor. Sosyal medyada ise Kobra Murat’ın programındaki Dönence performansıyla adını duyurdu. Remix’e yepyeni bir boyut kazandırmış, efsane bir işe imza atmıştı kendisi. Tabii ki bir tek Dönence’ye remix yapmadı. Birçok eseri yeniden seslendirdi, kendi parçalarına imza attı.

Haberin Devamı

Daha önce Hasan Alo ve Rizan Said gibi isimleri de dinlemiş biri olarak Deli Vahit'in bu iki isimden geri kalan yanıı yok hatta daha iyi. Klavyenin bütün tuşlarını kullanıyor. Bütün tuşlara basıp bölüm geçmek gibi bir şey bu, tek farkla Deli Vahit o bölümü geçiyor. Bıraksak açma kapama düğmesinden bile ses çıkaracak kadar yetenekli.

Amerikalı bir klavye üstadı olsa övülmeden durulmayacak olan Deli Vahit, Bursalı olduğu için yeterli ilgiyi görmüyor zannımca. Sanatına büyük saygım var. Umarım ilerleyen günlerde, zamanlarda Deli Vahit’i daha iyi yerlerde göreceğiz.

Başarılar “yerli DJ Guetta” Deli Vahit!

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler