Geri Dön
Yeni şarkısı 'Meftun', İrem Derici'yi iyileştirir mi?

Yeni şarkısı 'Meftun', İrem Derici'yi iyileştirir mi?

Son 5 yılın şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden olan İrem Derici yenilendi ve kendi tabiriyle 'Meftun Derici' oldu!

Yağız Güzel
Yağız Güzel

Hikayenin başını hepimiz biliyoruz. Çok da başarılı geçmeyen bir ses yarışması, 'Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı' (ki ben bir parçanın şarkıcıya bu kadar uyduğunu hiç görmedim!), güzel bir reklam kampanyası, 'Kalbimin Tek Sahibine', tavan yapan ün, ardı ardına gelen hit şarkılar (ki kendileri epey sağlam pop şarkılar olur), başarılı birçok hit çıkarmış bir albüm ve birdenbire gelen sessizlik...

Haberin Devamı

"İrem Derici hasta", "İrem Derici'ye ne oldu", "İşte o hastalığın adı!" haberleri, o malum zayıf görüntüsü ve hafiften yok olan İrem Derici... Bakın burada da sıkıntı yok; hastalık herkesin başına gelebilir.
Ki atlattı da ama nedenini bilmesem de bu süreçte epey bir şey kaybetti. Sanki eski İrem değildi artık. Şarkıları eskisi kadar popüler olmuyordu, eskisi kadar mutlu gözükmüyordu. Bir şeylerin ters gittiği belliydi.

Yeni şarkısı Meftun, İrem Dericiyi iyileştirir mi

Bundan sonra İrem Derici kariyerine zarar verebilecek birçok hata yaptı. Zaten çok ünlü ve başarılıyken, pek de gerek olmayan açıklamalara ve yarışlara girip, kameralara tuhaf görüntüler verdi. Küfürleriyle haber oldu. Artık şarkılarıyla değil, magazinel kimliğiyle ön plandaydı. Son yaşadığı olay da, onu vurmak isteyenler için büyük bir malzeme oldu. Yaptığı hata mıydı bilemem ama; yaşadığı aşktan dolayı bile herkesin saldırısına maruz kaldı. Arada çıkardığı albüm bile onu kurtaramadı. Ki bence epey sağlam bir albümdü.

Haberin Devamı

İrem Derici başarısızlıklarını her zaman samimiyetine ve deliliğine verdi. Kendisine 'deli' denmesine izin verdiğini bile söyledi. Ama kabul etmeliyiz ki, bazı konularda çizgiyi aşmayabilirdi. Bu kadar göz önünde yaşamak zorunda mıydı her şeyi?

Ben severim kendisini, umarım yeni şarkısı başarılı olur ve 'Meftun', herkesin özlediği İrem Derici'yi geri getirir. Kendi de diyor, "Uzun zamandır aradığım beni buldum" diye. Umarım haklı çıkar.

Şarkıya gelecek olursak... İlk dinleyişte müziğiyle hoş bir his bırakıyor. Sözleri ezberlemek zor, hemen akılda kalmıyor ama ince anlamlar var içinde. Güzel ve duygulu bir İrem Derici şarkısı. Umarım ona da iyi bir geri dönüş yapma şansı getirir.

Benzer İçerikler