Geri Dön
Zehra 'Cennetten Çiçek'ten sonra da kalıcı olur mu?

Zehra 'Cennetten Çiçek'ten sonra da kalıcı olur mu?

Zehra Gülüç, ya da kısa adıyla Zehra, 'Cennetten Çiçek' şarkısıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Zehra, bir röportaj vermiş ve hakkında merak edilenleri cevaplamış. Peki sizce Zehra 'Cennetten Çiçek' şarkısından sonra da kalıcı bir isim olur mu?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Sırf eğlence olsun diye paylaşmış

Sosyal medyada birkaç zamandır mutlaka 'Cennetten Çiçek' şarkısına denk gelmişsinizdir. Şarkıyı resmi olmayan remiks versiyonuyla duysak da orijinali de sonunda dinleyenlerle buluştu. 1998 doğumlu genç şarkıcı Zehra, 'Cennetten Çiçek' sonrasında bir röportaj vermiş ve hakkında merak edilenleri yanıtlamış. Sırf eğlence olsun diye paylaştığı şarkının bu kadar çok 'elden ele' yayılması onu şaşırtmış. Meğer şarkıyı aralık ayında paylaşmış Zehra. Sonra bir anda viral olan şarkıya yapımcılar da hücum etmiş ve Erol Köse prodüktörlük savaşını kazanan isim olmuş.

'Büyük acılardan sonra doğan güneş efekti'

"Yaşadığım acılar beni bu yola itti" demiş Zehra. Babasını trafik kazasında kaybettikten sonra kardeşleriyle birlikte hayatının da değiştiğini söylemiş. Söylediği şarkının patlayacağını ise hiç düşünmemiş... Ne kadar 'duymaya alıştığımız bir çıkış öyküsü' değil mi? 'Büyük acılardan sonra doğan güneş efekti' diyorum ben böyle insan hikâyeleri karşısında. Büyük acılar yaşadıktan sonra sürpriz sevinçler yaşanır ya, Zehra'nınki de o hesapmış meğer. Hesap kitap yapmadan, doğal akışında, içten gelen bir başarıymış aslında onunki.

Ebru Gündeş hayranı

Sahne geçmişinin bile olmadığını söyleyen, koyu Ebru Gündeş hayranı Zehra, 'Cennetten Çiçek'ten sonra bir Mustafa Ceceli düetine imza atacakmış. Erol Köse prodüktörlüğünde doğru bir seçim yapılmış. Başarısının 'Cennetten Çiçek'le sınırlı kalmaması gerektiğinin bilincinde. Zehra 'Cennetten Çiçek'ten sonra da kalıcı olur mu, bunu istikrarı ve çalışkanlığı belirleyecek. Büyük bir şans yakaladığı ortada. Ancak başarıyı başarı kılan şey istikrar ve zaman. Ebru Gündeş gibi istikrarlı bir ismi örnek alması geleceğe dair de güzel bir ipucu. Bakalım zaman içinde yeni ve genç bir arabesk vokale kavuşacak mıyız...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler