Geri Dön
'Deadpool 3' ne zaman vizyona girecek?

'Deadpool 3' ne zaman vizyona girecek?

İlk iki filmiyle büyük bir başarıya imza atan ve ciddi bir hayran kitlesi yakalayan Deadpool'un üçüncü filmi de çekilecekmiş. Peki çekimler ne zaman başlayacak? Deadpool 3 ne zaman vizyona girecek? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Çekimler resmi olarak başlamış

İlk iki filmiyle gişede büyük bir hasılat elde eden ve ciddi bir hayran kitlesi yakalayan Deadpool’un üçüncüsü çekilecekmiş. Dünyanın en büyük medya şirketi olarak kabul edilen Disney, X-Men karakterlerinin yayın haklarına sahip Fox'u satın almıştı. X-Men tarafından yapılan duyuruya göre de Deadpool 3’ün çekimlerine resmi olarak başlanmış.

Birçok insan yeni filmin çıkmasını bekliyor

İlk filmi 2016 yılından çıkan ve başrollerini Ryan Reynolds’un üstlendiği Deadpool filminin devamı 2018 yılında gelmişti. Yayın hakları Fox’ta olan X-Men stüdyosu, Disney tarafından satın alınınca Deadpool’un geleceği de merak edilmeye başlanmıştı. Neyse ki Disney, Deadpool’un üçüncü filminin çekileceğini duyurdu. Bu haberle birlikte Deadpool hayranları da derin bir nefes almış oldu. Fakat bu pandemi koşullarında tabii ki belirsizlikler devam ediyor. Herkesin tahmin edeceği gibi...

Fakat şöyle de bir durum var ki Deadpool gişede ilk filmiyle 783.1 milyon dolar, 2018’de çıkan ikinci filmiyle 689.5 milyon dolar elde etmişti. Yani oldukça fazla sevilen bir seriden bahsediyoruz. Özellikle komedi ve aksiyon sahneleriyle birçok insanın belleğine yerleşmiş durumda Deadpool. Yani birçok insan bir an önce yeni filmin çıkmasını bekliyor desek yanlış söylemiş olmayız.

En erken 2022...

Evet, gelişmeler şu an için oldukça güzel. Çünkü Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin, başrolü oynayan Ryan Reynolds ile birlikte Deadpool 3'ün senaryosunu yazmaya başlamış bile. Ancak ikinci filmin yönetmeni David Leitch’in önümüzdeki yıl takvimi oldukça doluymuş. Yalnız yönetmenle tam bir anlaşma da sağlanmamış. Eğer başka bir yönetmenle anlaşılırsa daha erken çekilme ihtimali olan Deadpool’un ikinci filmin yönetmeni David Leitch ile anlaşıldığı takdirde en erken 2022’de başlaması bekleniyor. Bir de pandemi koşulları var tabii, bunu da unutmamak gerekiyor. Bakalım nasıl bir yol izlenecek ve seyirci nasıl bir filmle karşılaşacak. Bekleyip göreceğiz.

Benzer İçerikler