Geri Dön
Geleceğe Dönüş serisinin başrol oyuncuları şimdi ne yapıyor?

Geleceğe Dönüş serisinin başrol oyuncuları şimdi ne yapıyor?

Geleceğe Dönüş adlı harika filmi birçoğumuz defalarca izledik. Filmin başrol oyuncuları Marty McFly (Michael J. Fox) ve Doktor Emmett Brown (Christopher Lloyd) nerede hiç düşündünüz mü? Geleceğe Dönüş serisinden sonra onların hiç büyük bir yapımda başrol oynadığını hatırlayan var mı?

Turcel Orman
Turcel Orman

1938 doğumlu Christopher Lloyd, Geleceğe Dönüş'ün ilk filminde oynarken 47 yaşındaymış. Halbuki filmde biz onu dahi ve çılgın doktor olarak 60'lı yaşlarında falan sanıyorduk.

Haberin Devamı

Lloyd, Geleceğe Dönüş'ten sonra kamera arkasından, sinemadan ve televizyon dizilerinden hiç kopmasa da Doktor Emmett Brown karakteri kadar ses getiren bir rolde hiç oynamadı.

Fringe, The Big Bang Theory gibi önemli dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ve maalesef Piranha 3D gibi kıytırık ve kalitesiz bir filmde başrol oynadı.

Şimdilerde 79 yaşında olan Christopher Lloyd pek röportaj veren, kameralara konuşan biri değil. Arkadaşlarının söylediğine göre de utangaç ve sessiz biriymiş. Büyük üstadı her zaman Çılgın Doktor karakteriyle hatırlayacağız.

1961 doğumlu Michael J. Fox ise ilk film sırasında 24 yaşında gencecik bir delikanlıymış. Fakat hayat ona biraz acımasız davrandı.

1998 yılından bu yana Parkinson hastalığıyla mücadele ediyor. Hastalığı yüzünden zaman zaman konuşmakta, hareket etmekte güçlük çekiyor. Bu nedenle de hastalığının teşhisinden sonra oyunculuk kariyerine son vermiş ve yalnızca belgesel seslendirmeleri yapıyor.

Haberin Devamı

Ha bir de 2013-2014 yıllarında The Michael J. Fox Show adında bir dizide başrol oynamış ve Parkinson hastası birinin yaşadığı zorlukları yansıtmış. Yani bir nevi kendi hayatını anlatmış.

Hastalığın tedavisi için Parkinson Araştırmaları Vakfı aracılığıyla 2000-2006 yılları arasında 78 milyon dolar yardım toplamış. Yani yalnızca kendisi için değil; tüm Parkinson hastaları için uğraşmış.

Şu anda 56 yaşında olan Fox, hastalığıyla barışık olduğunu ve çoğu zaman kendi semptomlarına gülmeden edemediğini söylüyor.

2015 yılında ise bu muhteşem ikili tıpkı eski günlerdeki gibi Marty ve Doktor olarak Jimmy Kimmel'ın programına konuk olarak katılmışlar.

Marty ve Doktor'a sağlıklı, mutlu ömürler.

Benzer İçerikler