Geri Dön
Jurassic World: Yıkılmış Krallık vizyona girdi

Jurassic World: Yıkılmış Krallık vizyona girdi

Jurassic Park serisinin beşinci filmi olan Jurassic World: Yıkılmış Krallık bugün itibariyle vizyona girdi. Peki film, serinin diğer filmlerine oranla kaç dakika sürüyor? Jurassic World: Yıkılmış Krallık filminin oyuncuları kimler?

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Dinozorları bir filmde bile olsa yeniden Mavi Gezegen Dünya'ya kazandıran Jurassic Park serisinin beşinci filmi Jurassic World: Yıkılmış Krallık vizyona girdi.

Haberin Devamı

Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmini izlemek için sinema salonlarının yolunu tutanlar filmin süresini de merak etmiyor değil.

Öncelikle söylemek gerekirse serinin beşinci filmi Jurassic World: Yıkılmış Krallık, serinin en uzun filmi ünvanını da taşıyor. Filmi izlemek isteyenlerin sinema salonunda geçireceği süre 2 saat 10 dakika.

Üçleme olarak akıllara kazınan fakat 2015'te vizyona Jurassic World ile geri dönen Jurassic Park serisi anlaşılan o ki beşinci serisiyle de sınırlı kalmayacak.

Marvel yapımı filmlerin aksine Jurassic World: Yıkılmış Krallık'ın süresi kısa bile sayılabilir. Serinin bir önceki filmi Jurassic World ise 2 saat 4 dakikaydı.

Serinin ilk filmi Kurassic Park da 2 saat 7 dakika sürüyor.

Haberin Devamı

Jurassic World: Yıkılmış Krallık oyuncuları kimler?

Filmde Chris Pratt ve Bryce Dallas, Owen Grady ve Claire Dearing karakterlerine hayat veriyor. Filmde rol alan diğer oyuncular ise B.D. Wong, Toby Jones, Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, Ted Levine, Geraldine Chaplin ve James Cromwell.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler