Geri Dön
Kaybedenler Kulübü Yolda'nın Yavuz Çetin'li ikinci teaser'ı yayınlandı

Kaybedenler Kulübü Yolda'nın Yavuz Çetin'li ikinci teaser'ı yayınlandı

16 Mart'ta vizyona girecek olan Kaybeden Kulübü Yolda'nın ilk teaser'ı Ekim 2017'de paylaşılmıştı. Filmin ikinci teaser'ı da geçtiğimiz günlerde TMC Film'in resmi Youtube hesabından yayınlandı. İlk teaser'da filmle ilgili herhangi bir görüntü yer almamış, yalnızca Nejat İşler'in sesine ve filmin afişine yer verilmişti. Bu teaser'da ise hem oyuncuları görüyoruz hem de arka planda çalan Yavuz Çetin'i duyuyoruz.

Turcel Orman
Turcel Orman

Aynı isimli radyo programından esinlenilerek 2011 yılında sinema filmi çekilen Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi olan Kaybedenler Kulübü Yolda'nın çekimlerine 2017 yılının Ekim ayında başlanmıştı. Başrollerini yine Yiğit Özşener ve Nejat İşler'in paylaştığı filmde bu ikiliye Hande Doğandemir, Merve Çağıran, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Yayınlanan yeni teaser'da da Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Hande Doğandemir yer alıyor.

Teaser ve fragman aynı şey olmadığı için teaser'daki sahneler filmde birebir olacak mı bunu bilemiyoruz. Fakat fragmanda 2001 yılında intihar eden Türk gitar virtüözü Yavuz Çetin'in Sadece Senin Olmak şarkısının kullanılması çok güzel bir detay.

Filmin içerisinde Yavuz Çetin'e ait başka şarkılar da var mı bunu film vizyona girdiğinde göreceğiz.

Nejat İşler, Yavuz Çetin ve Kerim Çaplı anısına çekilen Blue adlı belgeselde yer almıştı. Yavuz Çetin için "O girdiği zaman sahneye, dünya dışından birisi geliyor gibiydi" diyen Nejat İşler'in başrol oynadığı bir filmde Yavuz Çetin'den şarkıları olması da çok sürpriz değil.

Haberin Devamı

Film 16 Mart 2018'de vizyona girecek. Konusu ise filmin resmi Youtube hesabında şöyle anlatılıyor:

"Kaan ve Mete Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir…"

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler