Geri Dön
Matrix'in 4'üncü filminde Laurence Fishburne neden yok?

Matrix'in 4'üncü filminde Laurence Fishburne neden yok?

İlk filmi 1999'da yayınlanan 'Matrix' serisi hakkında bir yeni haber daha gündemde. 'Matrix'in 4'üncüsünde, filmin olmazsa olmazlarından Morpheus yani Laurence Fishburne rol almayacakmış. İyi de neden?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Nisan 2022'de geliyor!

Yılların 'Matrix'i zaman içinde kültleşen bir seriye dönüşmüştü. Evet, 1999'da yayınlandı ilk film belki ama asıl patlamayı 2000'lerde yaşadı. 2020'ye geldik ama hâlâ 'Matrix' kadar şöyle bizi allak bullak eden bir seriyle daha pek karşılaşamadık. Güzel haberler peş peşe geliyor tabii. Seri, 4'üncü filmle yoluna devam edecek. 4'üncü filmin vizyon tarihi de Corona sürecinden etkilense de çok uzak bir tarih değil, Nisan 2022.

Ebru Gündeş'e bağlamış

Peş peşe bu güzel haberlerin yanına bir nazar boncuğu eklenmiş... Filmin olmazsa olmazlarından, Morpheus'u Laurence Fishburne şaşırtan bir açıklama yapmış. Fishburne, Matrix 4'e davet edilmediğini açıklamış. Matrix 4 ekibine şans dileyen Fishburne, "Onlara iyi şanslar diliyorum. Umarım harika diliyorum" gibi Ebru Gündeşsel bir 'Hayatta Başarılar Diliyorum' tadında yaklaşmış meseleye.

Neil Patrick Harris sürprizine rağmen...

İyi de neden? Biz onları Neo, Trinity ve Morpheus üçlüsü olarak görmedik mi? Morpheus olmadan eksik olur bu hikâye. Her ne kadar 4. Matrix filminde 'How I Met Your Mother' dizisiyle tanıdığımız Neil Patrick Harris'in oynayacağı kesinleşse de ve bu gelişme muazzam heyecan verici bir sürpriz olmuşken yine de gözler Laurence Fishburne'ü arıyor tabii. Morpheus'suz bir Matrix nasıl bir etki bırakacak, şimdiden 2022'yi iple çekiyor insan...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler