Geri Dön
Yeni Batman Jake Gyllenhaal olsa nasıl olur?

Yeni Batman Jake Gyllenhaal olsa nasıl olur?

Son olarak Justice League (Adalet Birliği) filminde Ben Affleck tarafından canlandırılan Batman karakterine, Affleck'in ayrılması durumunda, Jake Gyllenhaal'in hayat vereceği iddia ediliyor. Peki Jake Gyllenhaal, Batman rolü ile seyirciyi tatmin eder mi?

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Ben Affleck'in gelecekte, Batman karakterini canlandırıp canlandırmayacağına dair çok sayıda spekülasyon var.

Haberin Devamı

Son olarak Justice League (Adalet Birliği) filminde Batman rolü ile karşımıza çıkan Ben Affleck'in filme gelen olumsuz eleştiriler sebebiyle bu rolü daha fazla canlandırmayacağı söylentileri dolaşıyor.

2020 yılında gösterime girecek olan ve başrol The Flash karakterini Ezra Miller'in canlandıracağı Flashpoint filminde Ben Affleck'i tekrar görme olasılığımız yine de oldukça yüksek.

Buna ek olarak senarist Matt Reeves'in yeni bir Batman filmi için kolları sıvadığı, fakat başrol için gözünü Ben Affleck yerine Jake Gyllenhaal'e diktiği söyleniyor.

Revenge of the Fans sitesinde, şirket içinden birisi Affleck bırakma kararı verir vermez Jake Gyllenhaal ile görüşmelerin başlayacağını öne sürdü.

İddiasına göre Affleck ayrılma kararını verirse, yeni Batman muhtemelen Jake Gyllenhaal olacak.

Haberin Devamı

Bahsi geçen Batman filminin gösterim tarihi henüz bilinmese de Kara Şövalye hayranlarını şimdiden büyük bir merak sarmış gibi görünüyor.

Jake Gyllenhaal'in yeni Batman olması halinde Batman biraz daha genç ve biraz daha kısa boylu olacak. Ayrıca Batman karakterini Jake Gyllenhaal'a yakıştırma süreci de işin cabası. Bunu kanımsamak biraz zaman alacak olsa da Jake Gyllenhaal son derece karizmatik bir Batman olabilir. Oyuncunun Son Şans (Southpaw) filmindeki atletik hali ile Batman kostümünü bir araya getirdiğimizde Jake Gyllenhaal'dan hayli hayli bir Batman karakteri çıkar. Tabi Batman oldukça zengin bir karakter. Ben Affleck gibi son derece karizmatik bir adama dünyayı kurtaran zengin profili son derece yakışıyor. Ben, Jake Gyllenhaal'a daha çok hippi rolleri yakıştırıyor olsam da onu, Batman gibi bir karakteri canlandırırken de görmek isterim. Kim bilir, belki de Ben Affleck'in pabucunu dama atar.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler