Geri Dön
Messi neden ısrarla Barcelona'dan ayrılmak istiyor?

Messi neden ısrarla Barcelona'dan ayrılmak istiyor?

Lionel Messi, Barcelona'dan ısrarla ayrılmak istiyor. Hatta o kadar ki kulüp yeni sezona hazırlık çalışmalarına başlamış ama Messi ilk antrenmana katılmamış. Peki neden? Messi neden yıllardır forma giydiği Barcelona'dan bu denli kopmak istiyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Kafaya ayrılmayı koydu bi' kere...

Lionel Messi denildiğinde akla gelen kulüp tabii ki Barcelona... Messi demek Barcelona demek... Futbol kariyeri boyunca Barcelona forması giyen Messi ile kulübü arasında son dönemde epey soğuk rüzgârlar esiyor. Bunun sebebi Lionel Messi'nin kulüpte oynamayı artık tatmin edici bulmaması ve her ne kadar kulüp istemese de ayrılmayı kafasına koyması...

Maaşının yüzde 25'i kadar ceza alabilir

İşte son haber... Messi, tüm futbolcuların katıldığı sağlık kontrolüne gelmedi. Daha da bombası takımın ilk antrenmanına çıkmadı. İspanyol spor gazetesi Marca, Messi'nin mazeret dahi göstermeden antrenmana katılmayarak La Liga ile AFE arasındaki toplu sözleşmenin bir maddesini ihlal ettiğini, kadro dışı kalma veya aylık maaşının yüzde 25'i kadar para cezası alabileceğini yazmış.

Geri vites yapacak mı?

İşler karışıyor yani... Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ile bir kez daha görüşen Lionel Messi'nin babası Jorge Messi, Arjantinli yıldızın bir yıl daha takımda kalmasının olası olduğunu söylemiş. Messi, 25 Ağustos'ta bir faksla bedel ödemeden takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti ancak Messi'nin sözleşmesi normal şartlarda 30 Haziran 2021'e kadar sürüyor. Yani Messi'nin Barcelona'ya olan büyük kırgınlığı onun bir yıl boyunca istemeden de olsa takımda kalması anlamına gelebilir. Eğer Messi 2021'de başka bir takıma giderse ve futbol kariyerine başka bir takımda son verirse işte o zaman Barcelona'ya asıl golü atmış olacak... Takımdan ayrılma konusunda inat eden Messi'nin geri vites yapıp yapmayacağı, bir yıl Barca'da kalıp sonra başka bir takımla anlaşıp anlaşmayacağı şimdiden merak konusu.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler