Geri Dön
Yılmaz Vural mevsimi bu sene erken bitti

Yılmaz Vural mevsimi bu sene erken bitti

Türkiye'deki futbol liglerinde ikinci yarıların başlamasının ardından Yılmaz Vural mevsiminin yaklaştığını anlamış ve ne zaman, hangi takımla anlaşacağını merak etmiştik. Yılmaz Hoca çok geçmeden Giresunspor'un başına geçmiş, kötü giden takıma umut olmuştu. Fakat takımın başında 3 maçta 0 puan alabilen Yılmaz Vural, Giresunspor'dan ayrıldı.

Turcel Orman
Turcel Orman

Türkiye'de Yılmaz Vural mevsiminin başlamasının ardından tecrübeli çalıştırıcı, Giresunspor'la sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

Yılmaz Vural mevsimi bu sene erken bitti

Takıma gelir gelmez bir şok etkisi yaratması beklenen ve göreve bu amaçla getirilen Yılmaz Vural, beklenen etkiyi yapamadı.

Sezon ortalarında takım devralmaya ezelden beri alışık olan kurt hoca için en uygun aylar soğuk ve yağışlı olan Aralık, Ocak ve Şubat aylarıdır. En azından yıllardır böyle gördük.

Yılmaz Hoca'nın Giresunspor'a istenen etkiyi yapamamasında ve 'Yılmaz Vural mevsimi'nin bu sene kısa sürmesinde havaların yeterince soğuyamaması ve az yağış olması etkili olmuş olabilir mi? Yılmaz Hoca havaları mı yadırgadı? Motive mi olamadı?

Tüm bunlara rağmen Yılmaz Vural için Giresunspor'da 8 Şubat-23 Şubat tarihleri arasında çalıştığı 15 gün çok kısa bir süre sayılmaz.

Çünkü daha önce 2015 yılında 25 Aralık'ta yani yine bir kış ayında Gençlerbirliği'nin başına gelen Yılmaz Vural, 31 Aralık'ta takımın başından ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Bu sezon kendisini başka bir takımda görüp göremeyeceğimizi merak ediyoruz. Çünkü hem hava şartları hem de lig gidişatları Yılmaz Hoca'nın ani gelişlerine hala uygun. Bu gidişin bir gelişi elbet olacaktır.

"Giderim alışığım gitmelere, direndi bu can ne bitmelere. Giderim alışığım gitmelere, gerek yok küme düşmelere" şarkısı da Yılmaz Hoca'ya gelsin...

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler