Geri Dön
PES 2020 ne zaman çıkacak?

PES 2020 ne zaman çıkacak?

Futbol sezonunun başlaması oyunseverleri heyecanlandırdı. Oyun konsolları ve bilgisayar oyunlarının sevilen serilerinden PES de çok yakında yeni serisini çıkaracak. PES 2020 ne zaman çıkacak? İşte o tarih...

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Futbol oyunu severlerin merakla beklediği PES 2020 çok yakında piyasaya çıkacak. Serinin yeni oyununda birçok yenilik de futbolseverleri beklliyor.

Haberin Devamı

PES 2020 ne zaman çıkacak?

KONAMI firması, uzun yıllardır çıkardığı PES 2020 bu yıl Eylül ayında oyunseverlerle buluşturacak. 30 Temmuz’da demo sürümünü piyasaya süren KONAMI, 10 Eylül 2019 tarihinde de PES 2020’nin tam sürümünü yayınlayacak.

Demoda hangi takımlar vardı?

Ücretsiz olarak yüklenebilen PES 2020 demo versiyonunda; Palmeiras, FC Barcelona, Sao Paulo, Vasco da Gama, Boca Juniors, Universidad de Chile, Colo-Colo, Arsenal FC, Flamengo, River Plate ve Sport Club Corinthians Paulista'nın da aralarında bulunduğu 14 farklı takım yer alıyor.

PES 2020’nin fiyatı ne kadar olacak?

10 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek olan PES 2020'nin çıkış fiyatları ise şu şekilde olacak:

PC sürümü: 199 TL

PlayStation sürümü: 409 TL

Haberin Devamı

Xbox ONE sürümü: 345 TL

PES serisi nedir?

Pro Evolution Soccer, çoğu zaman şu şekilde de ifade edilir PES ya da Pro Evo, Konami tarafından geliştirilen ve yayımlanan futbol oyunları serisidir. Her yıl, oyun iki farklı isimle Eylül sonu ve/veya Ekim başı piyasaya çıkarılır: World Soccer: Winning Eleven ismiyle Japonya ve Asya'da, Pro Evolution Soccer ismiyle Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya'da (sadece Endonezya) yayınlanır.

Benzer İçerikler