Geri Dön
Bayhan gerçekten Türkçe müzik dinlemiyor mu?

Bayhan gerçekten Türkçe müzik dinlemiyor mu?

Popstar Türkiye’ ile hayatımıza giren bir isimdi Bayhan. Tarzı, hayatı, yaşadıkları, yaşattıkları ile televizyon tarihimizin unutulmazlarından oldu. Söylediği son sözler ise oldukça ilginç. ‘Türkçe müzik dinlemiyorum’ diyen Bayhan gerçekten Türkçe müzik dinlemiyor mu? Molatik olduğumuz konu Bayhan oldu.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Bir dönemin efsane programı ‘Popstar Türkiye’ milyonları ekran başına bağlıyordu. Birçok başarılı şarkıcı adayı ile bizleri tanıştırmıştı. Bazıları piyasada tutunurken bazıları unutuldu gitti. Ancak bir isim vardı ki o efsane mertebesine erişti. Bayhan’dan bahsediyorum. Kendisi Bi’ Başka kanalına konuk oldu, soruları cevaplandırdı. Oldukça da ilginç cevaplar vermiş.

Haberin Devamı

"Türkçe müzik dinlemiyorum"

Röportajda en dikkat çeken bölüm benim için "Türkçe müzik dinlemiyorum" açıklaması oldu. Bayhan gerçekten Türkçe müzik dinlemiyor mu acaba? Tabii hiç dinlemiyorum demedi, "Kendimi bildim bileli Müslümcüyüm. Fakat arabada giderken Türkçe müzik dinlemem. Ne dediğini anlamadığım sadece müzikal anlamda kulağıma hoş gelen şarkılar dinlemeyi tercih ediyorum" şeklinde bir açıklama yaptı. Aslında biz de bazen böyle değil miyiz? Sadece müziğinin etkilediği, sözlerinin ne anlama geldiğini bilmediğimiz parçaları dinliyoruz. (Bknz: Rusların, İsyan Tetick’in şarkısını dinlemesi) Bayhan da o akıma kapılanlardan.

Herkes gelip geçici

“Popstar’dan kimse var mı hayatında?” sorusuna ise yarışmadan dostunun olmadığını, birkaç kişi ile telefonlaştığını söyledi. Gayet normal bu durum. Yarışma zamanı oldukça çekişmeli bir durum vardı, haliyle ‘dostluk’ diye bir şeyin olmasının zor olacağının farkındayız.

Haberin Devamı

Kendisiyle yüzleştiğini, hatalarının farkına vardığını da söyledi Bayhan. Oldukça olumlu bir şey bu çünkü yapılan hatadan ders çıkarmamak o hatalara tekrar düşülmesine neden olabilir. Bayhan ise geçen yıllarda bu hesaplaşmayı gerçekleştirmiş.

Ne diyelim, daha başarılı günlerde görürüz umarım Bayhan’ı.

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler