Geri Dön
Beckham çiftinin Corona'ya yakalandığı nasıl ortaya çıktı?

Beckham çiftinin Corona'ya yakalandığı nasıl ortaya çıktı?

Dünyaca ünlü çift, David ve Victoria Beckham ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atılmış. Çiftin mart ayında Los Angeles'ta Corona virüsüne yakalandığı söyleniyor. Peki Beckham çiftinin Corona virüse yakalandığı nasıl ortaya çıktı? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Süper yayıcı olduklarından korkmuşlar...

İngiliz basınında yer alan haberlere göre 45 yaşındaki David Beckham ile 46 yaşındaki Victoria Beckham, geçtiğimiz Mart ayının ilk günlerinde Corona virüse yakalanmış. Çift, virüsü Los Angeles'ta bulundukları sırada katıldıkları bir partide kapmış. Beckham çifti daha sonra da İngiltere'ye dönmüş ve iki haftadan uzun süre karantinada kalmış. Sonrasında ise David ve Victoria Beckham'ın yanında çalışanlardan bazıları da virüsü onlardan kapınca ünlü çift, süper yayıcı olduklarından korkmaya başlamış.

Karantina için biraz geç kalmışlar gibi...

David ve Victoria Beckham, Mart ayının ilk günlerinde Los Angeles'tan Londra'ya dönüp büyük oğulları Brooklyn'in 21'inci doğum gününü kutlamışlar. Daha sonrasında ise Beckham çifti, 11 Mart'ta David Beckham'ın futbol ile ilgili işleri için tekrar ABD'ye dönmüş. Son olarak da yeniden Cotswold'a dönmüş ve ailece karantinaya girmişler. Sanki karantina için biraz geç kalmışlar gibi geldi bana. Yani virüsün bulaştığından emin olununca hemen karantinaya girilmesi gerekli diye düşünüyorum. Bunun değişmez bir gerçek olması gerek.

Virüsten kurtulunca Yunanistan ve İtalya tatili...

Daha sonra da Cotswold'daki çiftlik evlerinde karantinaya giren tüm aile, bütün bunlar olup bittikten aylar sonra antikor testi yaptırıp hala virüsü taşımadıklarından emin olduktan sonra Yunanistan ve İtalya tatiline çıkmış. Burası da benim aklıma yatmadı. Yani Corona virüs, yakalanıp hemen iyileştiğimiz ve bir daha asla yakalanmayacağımızın garantisi olan bir virüs mü? Öyle geçti artık hadi gezelim diyebilecek bir özgürlüğümüzün olduğunu düşünmüyorum. Dünyaca ünlü de olsak normal bir insan da dikkat edeceğimiz her şey ortada. Virüs geçmedi, geçmiş gibi davranmamamız gerekiyor. Burası çok önemli.

Benzer İçerikler