Geri Dön
Bella Hadid, bir özürle fotoğraf hatasını düzeltebilecek mi?

Bella Hadid, bir özürle fotoğraf hatasını düzeltebilecek mi?

20'lerinin başında bir dünya markası olmayı başaran Bella Hadid, enteresan bir sosyal medya kazasına imza attı. Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafla Arapları kızdıran Hadid, tepkilerden sonra özür diledi. Peki büyük hataları telafi etmeye bir özür yeter mi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Hadid'lerin küçüğü Bella Hadid'in güzelliği dillere destan. Instagram'la birlikte popülaritesi her geçen gün daha da artan Bella'cığımız, geçtiğimiz günlerde garip bir paylaşımda bulundu. Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı havayolu şirketlerine ait uçaklara doğru ayağını uzattığı bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Hadid, Arapları kızdırdı. "Bu yaptığın saygısızlık" gibi pek çok tepki alınca da özür dilemek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

"Yapmayın, etmeyin, ben de sizden biriyim"

Özrünün yanında bir de açıklama yapan Bella Hadid, çektiği fotoğrafın politikayla ilgisi olmadığını, niyetinin saygısızlık yapmak olmadığını yazdı. Hatta olası bir inandırıcılık-samimiyet probleminin önüne geçmek için ailesini örnek gösterdi. ABD'ye göç eden Filistinli bir babanın kızı olan Bella Hadid, "Ailemin Arap tarafını önemsiyorum" diyerek adeta "Ben de sizlerden biriyim" mesajı verdi. Sebep? "Yapmayın, etmeyin, ben de sizden biriyim" demek istiyor da ondan...

Peki bu kabahatin, düşüncesizliğin, umursamazlığın telafisi bir özür mü? Bella Hadid, sadece ufak bir özürle fotoğraf hatasını düzeltebilecek mi? Bence hayır. Dünyaca ünlü star'ların bu tarz 'küresel hata'larının telafisi o kadar kolay olmuyor.

Haberin Devamı

Keşke star'lar star'lıklarına bu kadar güvenmeseler...

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler