Geri Dön
Beyonce sahalara filmlerle mi dönüyor?

Beyonce sahalara filmlerle mi dönüyor?

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Beyonce ve Disney şirketi, 100 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşma ile Beyonce'nin 3 adet Disney projesinde yer alması bekleniyor...

Merve Girgin
Merve Girgin

Beyonce, bir süredir ara verdiği kariyerine iddialı filmlerle dönmeye hazırlanıyormuş. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre Beyonce, dünyaca ünlü Disney şirketiyle bir anlaşmaya varmış. 100 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza atan Beyonce, 3 adet Disney projesinde yer alacakmış.

Haberin Devamı

Corona nedeniyle ertelenmişti

Bu projelerden birinin 2021 yılında çıkması beklenen 'Black Panther 2' filmiyle ilgili olduğu düşünülüyor. Corona nedeniyle filmin çekimleri ertelenmişti ve daha ileri bir tarihe atılmıştı. Beyonce'nin, projenin tam olarak neresinde olduğu belirtilmese de büyük ihtimalle filmin müziklerine katkıda bulunacağı düşünülüyor. Filminin müziklerinde Beyonce'ye ait bir şarkının olması bizi şimdiden heyecanlandırmaya yetti. Haberin kaynağı "Beyonce Disney için büyük bir isim haline geldi ve bu marka için mükemmel bir aday. Aslan Kral'ın yeni versiyonunda Nala'yı seslendirdi ve şimdi daha çok sayıda proje için heyecanlılar" demiş.

Seslendirmelerde görebiliriz


Ayrıca şirket, Disney 'in yeni dizi/film/belgesel platformu Disney Plus için hazırlanan yeni belgeselerde seslendirmen olarak Beyonce'yi görmek istiyor. Özellikle Kraliyet'ten yeni ayrılan Meghan Markle'ın, platformda bulunan Elephant filmi için seslendirme yapması ve bunun çok başarı sağlaması, Disney'in Beyonce gibi bir isimle yapılan projelerinin de başarı getireceğini gösteriyor. Projeler üzerine görüşmeler devam ediyor.

Benzer İçerikler