Geri Dön
Can Yaman'a algı operasyonu yapılıyor olabilir mi?

Can Yaman'a algı operasyonu yapılıyor olabilir mi?

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri Can Yaman. Son günlerde de Can Yaman'a karşı büyük bir algı operasyonu yapıldığına dair bir söylenti mevcut. Peki gerçekten Can Yaman'a algı operasyonu yapılıyor olabilir mi? Gelin hep birlikte Molatik olalım...

Fazilet Şenol
Fazilet Şenol

Algı operasyonu


Can Yaman, İtalya'daki kadınların çok sevdiği lakin Türkiye'de sempatik bulunmayan isimlerden biri. İnternetteki bir sitede adına açılan bir başlıkta Türkiye'nin son 40 yıldır yetiştirdiği en önemli yıldız olup uluslararası arenada yetim konumunda bırakılmış ve algı operasyonu yapıldığı ima edilmiş sanatçılardan biri olduğu söylenmiş Can Yaman'ın.

Böyle bir şey mümkün olabilir mi?


Haliyle biz de Can Yaman üzerine oynanan bu 'algı' oyunlarına Molatik olmadan edemedik. Bakalım ne tür bir algı operasyonu yürütülen bu algı operasyonu neymiş? Öncelikle eğer böyle bir başlığı Can Yaman açtırdıysa gerçekten PR'cısı ya da menajeriyle iyi bir görüşülmesi gerekir. Çünkü verdiği bir röportajda "Arkaya odaya geçelim benim gerçek bir insan olduğumu görürsünüz" cevabını böylesine kapatmaya çalışmak kimin aklına geldiyse o yoldan vazgeçsin derim ben. Çünkü Can Yaman'ın etrafa saldığı testesteron kokusu cidden rahatsızlık verici bir modda.

Bence Can Yaman'ın üzerine algı oluşturmayı bırakın Can Yaman algıların tam kendisi. Her defasında sosyal medyada erkekliğini öne çıkaracak, güçlü paylaşımlar yaparak her şeyden önce kaslarını ortaya koyan bir Can Yaman var. Baştan aşağı erillik kokan, her konuda bir falsosu olan Can Yaman'a badiciler birliğinden ederinden fazla et tükettiği üzerine bir algı operasyonu gerçekleştirilmiş olabilir belki. Diyeceğim o ki ciddi olarak böyle bir algı operasyonunun hem de üst akıllar tarafından uygulanan bir algı operasyonunun Can Yaman'a uygulanması fikri bence Can Yaman'ın aklından çıkmış olabilir. Çünkü böylesine bir komplo teorisiyle ilk defa baş başa kalıyoruz.

Dünyayı kurtardığımıza göre...


Dünyanın en ilginç komplo teorileri listesinde artık Can Yaman'a kurulan algı operasyonları var. Üst akılların birleşip "Biz bu iri gövdeli adamı çürütelim" diye düşündüğü bir paralel evren yaratma fikrinin büyük bir ciddiyetle yazıldığı bir devirde yaşamak cidden zor. Bu komplo teorisinden sonra aşıda olan 'çip' iddialarına daha sıcak bakmaya başladım. Can Yaman'ın üzerindeki üst akılların kurduğu komplo teoirileri başlıklı yazımızı yazarak dünyayı kurtardığımıza göre herkese iyi günler sağlıklı akıllar dilerim.


Fazilet.Senol@milliyet.com.tr
twitter.com/SenolFazilet
instagram.com/SenolFazilet

Benzer İçerikler