Geri Dön
Deniz Akkaya'nın estetik itirafı neden önemli?

Deniz Akkaya'nın estetik itirafı neden önemli?

Deniz Akkaya'nın güzelliği her zaman tartışma konusu oldu. 'Estetik yaptıran ünlüler' listesinin en başında hep onun adını saydık. Sonunda bombayı patlatmış Akkaya. Öyle bir itirafta bulunmuş ki Molatik olmamak imkânsız...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Estetiksiz hali hep merak edilir...

Güzelliğini estetiğe borçlu olan ünlü kadınlar listesi yapmaya kalksak, Deniz Akkaya'nın adını da mutlaka ilk sıralarda söyleriz, değil mi? Kimilerine göre 'kendini Liv Tyler'a benzeten kadın', kimilerine göre bir estetik harikası... Deniz Akkaya'nın estetiksiz hali sıklıkla internette aratılıyor. Mutlaka denk gelmişsinizdir o haline. Büyük bir değişim olduğu ortada.

Alkışı hak ediyor

Ama bugüne kadar Deniz Akkaya'dan hiç şöyle sağlam bir estetik itirafı duymamıştık. Ama hayaldi, gerçek oldu. Akkaya, "Güzelliğinizi neye borçlusunuz?" diye bir soru soran takipçisine "Annem, babam, anneannem, dedem ve doktorlarıma" cevabını verdi. İşte bu cevap Deniz Akkaya'nın hanesine yazılan müthiş bir artı puan. Gayet samimi bir cevap vermiş Akkaya. Hangi ünlü kadın estetik konusunda bu kadar kısa, öz ve net bir cevap verebiliyor ki? Hangi kadın yaptırdığı estetiklerle bu kadar barışık ki? Akkaya'nın cevabı alkışları hak ediyor.

Fiziksel kabulleniş

Deniz Akkaya gibi tüm Türkiye'nin tanıdığı bir kadının 'ünlülük' egosundan sıyrılıp, korkmadan çekinmeden güzelliğini doktorlara da borçluğu olduğunu söylemesi, estetik itirafında bulunması kadınların fiziksel 'kabulleniş'leri konusunda atılmış bir ilk adım olsun. Özellikle de ünlü kadınlar, yaptırdıkları estetiklerle barışsın, gizlemesin ve "Ben böyleyim" desin. Dileyen yaptırsın, dilemeyen yaptırmasın, doğal güzelliği savunsun. Ama samimiyet olsun. Kabulleniş olsun.ç Umarım Akkaya'nın estetik itirafı diğer ünlülerin de açık sözlü ve samimi olmalarına bir ışık olur.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler