Geri Dön
Evde Tek Başına'nın yıldızı Macaulay Culkin şu an ne yapıyor?

Evde Tek Başına'nın yıldızı Macaulay Culkin şu an ne yapıyor?

Küçükken sömestr tatillerinde Evde Tek Başına serisini seyrederdik. Televizyon kanalları bıkıp usanmadan, döndür çevir, hala aynı filmin versiyonlarını yayınlamaya devam ediyor. Başroldeki belalı çocuk Kevin McCallister'ı hatırlıyorsunuzdur... Sonsuza kadar Kevin olarak hatırlanacak olan ama artık 37 yaşında koskoca adam olan Macaulay Culkin de bizimle birlikte büyüdü. Ancak hayat ona pek de iyi davranmadı. Eski çocuk yıldızın gerçek hayat yörüngesinde uyuşturucu bağımlılığından tutun, "Bir daha asla

Rüya Salik
Rüya Salik

Macaulay Culkin uzun bir aradan sonra ilk kez çok samimi bir röportaj verdi. Oyunculuğu bırakması, Michael Jackson ile dostluğu, babası tarafından taciz edildiği iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. Bu röportajdan sonra o minik Kevin'in hiç bilmediğimiz yönlerini öğrendik.

Haberin Devamı

Marc Maron'ın WTF Podcast kanalında yayınlanan röportaj, sanırız Macaulay'in son 20 yıldır verdiği en samimi röportajdır! 1994 yılındaki 'Richie Rich' filminden sonra televizyonda ve filmlerde o kadar az göründü ki, galiba kendisi de konuşulmayı özlemiş...

Programda Macaulay, yaşamını New York ve Paris'te geçirdiğini söylüyor. Zira kimse onu Paris'te tanımıyormuş, dolayısıyla rahat rahat dolaşabiliyormuş sokaklarda: "Kimsenin beni tanımayacağı bir yer bulmak istedim. Ya da tanıyıp da umursamayacakları bir yer... Elinde ekmek poşetiyle yürüyen 30'lu yaşlarında emekli bir adamım ben. İyi bir hayat yaşıyorum."

Macaulay, Michael Jackson ile çok konuşulan (ve tartışılan!) dostluğuyla ilgili de bazı açıklamalar yaptı programda. "Arkadaştık. Ben büyüme aşamasındayken, hayattan zevk alırken, bir süre için çok sık görüştük. Normal bir arkadaşlıktı bizimki. Benim çocukluğum onun hoşuna gidiyordu. O da benimle birlikteyken çocuklaşırdı. Etrafında çocuklar olsun isterdi hep. Açıkçası hiç tuhaf bir şey olmadı. Kendimi tuhaf hissettirecek hiçbir harekette bulunmadı. Vakit geçirirdik işte. Hayranı filan değildim, basbayağı arkadaşıydım."

Haberin Devamı

Evde Tek Başına filminin yıldızı, zamanında babası tarafından taciz edildiği iddialarıyla da gündeme gelmişti. "Babam kötü bir insandı. Fiziksel ve psikolojik olarak insanı rahatsız ederdi. Kardeşlerim ve anneme karşı da böyle davranırdı. 1994 yılında Richie Rich'i çektikten sonra annem ve babam artık oyunculuk yapmamı istemedi, ki bu da başıma gelen en güzel şeydir. İş hayatından tamamen çekildim. 'Umarım iyi para yapmışsınızdır çünkü benden bu kadar!' diyebilecek düzeydeydim. Şu an son derece dolu, zengin ve boş bir hayat yaşıyorum."

Benzer İçerikler