Geri Dön
Farah Zeynep Abdullah'ın açıklaması neden önemli?

Farah Zeynep Abdullah'ın açıklaması neden önemli?

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz günlerde dış görünüş ile ilgili çok güzel bir açıklamada bulundu. Peki Farah Zeynep Abdullah'ın açıklaması neden önemli? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Dış görünüşten dolayı sık sık gündem haline gelme...

Haberin Devamı

Hepimiz biliyoruz ki ülkemizde birçok insan özellikle de ünlü kadınlar, dış görünüşlerinden dolayı sık sık gündem haline geliyor, getiriliyorlar ve onlar, birçok yersiz eleştirinin hedefi oluyorlar. Tabii bu durum sadece, bizim ülkemizde de geçerli değil. Neredeyse her ülkede geçerli bu durum. Fakat bu eleştirileri bertaraf etmesini bilen kadınlar da yok değil. Hem de öyle cevaplarla öyle güzel varlar ki insan, böyle bir duruş karşısında oldukça mutlu oluyor.

‘Birbirimizin dış görünüşünü yargılamakla ilgili bir hadsizliğin içindeyiz’

Bu güçlü kadınlardan biri de Farah Zeynep Abdullah. Daha önce de konuyla ilgili açıklamada bulunan ve insanların nasıl mutlu olacaklarsa öyle yaşaması gerektiğini söyleyen Farah Zeynep Abdullah, yeniden bir açıklamada bulundu ve şu sözleri söyledi:

Haberin Devamı

“Birbirimizin dış görünüşünü yargılamakla ilgili bir hadsizliğin içindeyiz. Mutsuzluklarını başkalarının poposunu konuşarak geçiştiren insanlara üzülüyorum. Benim masum, seksi ve güzel olmak umrumda değil. İyi insan olma gayesindeyim. Gerisi geçici ve boş.”

Sorun insanların dış görünüşleri değil, sorun insanların yargılayıcı olması...

Aslında bu söz üzerine söyleyecek çok fazla bir şey yok. Çünkü Farah Zeynep Abdullah, sorunu çok güzel dile getirmiş. Sorun insanların dış görünüşleri değil çünkü, sorun insanların yargılayıcı olması. Bu hadsizliğe dikkat çeken ünlü oyuncu da tam da yerinde açıklama yapmış. Gerçekten de amaç, iyi insan olmak. En azından bunun için çaba göstermek. Öbür türlüsü en kolayı çünkü.

Benzer İçerikler