Geri Dön
Hadise, ablası Hülya Açıkgöz'le neden kavga etsin?

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz'le neden kavga etsin?

Hadise'nin 'Sıfır Tolerans' klibinin RTÜK tarafından erotik bulunması üzerine yaptığı açıklamanın yankıları görülen o ki halen daha devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından isyanını dile getiren Hadise'ye binlerce kişi destek vermişti. Ancak son yaşanan iddia ile görülen o ki halen daha mevzu 'Sıfır Tolerans'...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

İddiaya göre Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasında tartışma yaşandı ve Hadise, bilmem kaç yıllık ablasına "Abla, benim kariyerime zarar verdin, kariyerim zedelendi" diye isyan etti.

Haberin Devamı

Böyle bir haberle karşılaştığınızda aklınıza gelen şey şu mu olur mesela: "Ooo, Hadise ve Hülya Açıkgöz abla-kardeş olarak artık yoluna devam etmeyecek. Hadise ablasına tavır aldı. Tartıştılar... Hmm... Hmm..."

Komik.

Bunun düşünüleceğinin düşünülmesi komik.

Hadise ve Hülya Açıkgöz tartışma yaşamış olabilirler ve aslında sebebi son derece ailesel bir mevzu olabilir, ocaktaki yemek üzerine tartışma da yaşanabilir, kariyer kavgası bile yapabilirler.

Ama oturup da zaten Hadise, ablasını ezdirecek ve "Evet arkadaşlar, iddialar doğru, ablamla kariyerim üzerine tartışma yaşadım sebebi de 'Sıfır Tolerans' klibi" diyecek değil.

Ki zaten demedi de, haliyle...

Hadise, Instagram hesabından açıklama yaptı: "Bugün "Hadise ablası ile birbirine girdi" diye çıkan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını ve bu haberi yazan sevgili gazeteci arkadaşın hayal gücünü bu şekilde kullanabildiği için tebrik ediyorum. Ablam ile klip çekmeye devam edeceğiz... Sıradaki klip için çalışmalar başladı. ‘Sıfır Tolerans’ın başarısı belli ki birilerini irite etmiş. Başarı engellenemez. ‘Sıfır Tolerans’ın dinlenme/izlenme oranları ortada. Şarkımızı zirveye taşıyan herkese teşekkür ederiz. Sizi seviyorum. Hadise..."

Haberin Devamı

Hadise (@hadise)'in paylaştığı bir gönderi ()

Ne kadar da haklı Hadise...

Hadise'nin RTÜK'e 'Sıfır Tolerans' tepkisi neden bu kadar konuşuldu?

'Sıfır Tolerans' klibinin 'müstehcen' bulunması üzerine "Bir de biz Hadise hakkında şöyle yapalım, fırsat bu fırsat" kolaycılığı kokan bir tavır olarak değerlendirmek son derece mümkün.

İnsanlar ne düşünüyor peki?

Hadise'nin üzerine özellikle gidildiğini düşünmüyor mu kimse gerçekten?

Hadise, daha önce feminist duyarlılık göstermediği halde RTÜK olayından sonra sosyal medyadan feminizm vurgusu yaparak birçoklarının takdirini kazanmış durumda.

Ve onun üzerine halen daha bu şekilde gidiyor olmak ve olmayan bir şeyi olmuş gibi lanse etmek, tekrar söylüyorum böyle bir kavga yaşansa bile çok rahat yalanlanabilir bir şey, Hadise'ye karşı artniyetli bir yaklaşım ve objektif gelmiyor kulağa.

Objektif olmakta yarar var.

Doğrular da yanlışlar da zamanla ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

Özünde artniyet olan her şey de muhakkak anlaşılıyor.

Teşekkürler teknoloji.

Teşekkürler sosyal medya.

Teşekkürler Hadise.


twitter.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler