Geri Dön
Hollywood'taki taciz skandalında yeni hedef Terry Richardson

Hollywood'taki taciz skandalında yeni hedef Terry Richardson

Henry Weinstein olayı ile patlayan taciz skandalı Hollywood'u ve dünya gündemini uzun süredir meşgul ediyor. Tam bitti derken yeni bir olay oluyor ve Hollywood'ta sular durulmuyor. Şimdi de ünlü fotoğrafçı Terry Richardson, 'uygunsuz hareketler' sergilediği gerekçesiyle ABD'nin önde gelen magazin ve moda dergileri olan Vogue, GQ, Vanity Fair dergileri ile çalışmaktan men edildi.

Büşra Özbelli
Büşra Özbelli

Hollywood'taki birçok ünlü ismin hesabının ele geçirilip özel fotoğraflarının sızdırıldığı malum olayda kurbanlardan biri de Terry Richardson idi. Fotoğraflarda anormal sayılabilecek birçok karenin bulunması, Miley Cyrus'un erotik içerikli Wrecking Ball klibini Terry Richardson'un çekmesi ve her ne kadar Richardson inkar etse de kariyeri boyunca birçok cinsel istismar suçlamasına maruz kalması bu sonucu doğurdu.

Haberin Devamı

Hollywood'taki ünlüleri anlamak gerçekten güç. Yıllarca hepimize cinselliğin Avrupa ve Amerika'da bir tabu olmadığı empoze edildi. Peki bu ünlü, zengin ve güçlü isimlerin kafayı cinsellikle ve garip fantezilerle bozmasının sebebi nedir?

Weinstein olayı patlak vermeseydi tüm bunlar görmezden mi gelinecekti?

Muhtemelen taciz olayının kurbanları bu tip olayları itiraf etmeye çekiniyorlardı. Olay bir yerden patlak verince de o cesaretle beraber itirafların ardı arkası kesilmedi. Kesilecek gibi de durmuyor ve kesilmemeli de.

Henry Weinstein, Terry Richardson gibi insanların savunmasına dikkat ettiniz mi? Buluştukları ortak payda hep şu: "Kimseyi hiçbir şeye zorlamadım, kendi rızaları vardı."

İnsanların zor durumundan, gençliğinden, tecrübesizliğinden ve hatta salaklığından faydalanmayı hak olarak görüyorlar. Kötü insan olmak gerçekten çok kolay. Kötü insanların özürleri de kabahatlerinden büyük oluyor.

Benzer İçerikler