Geri Dön
Kanye West, Paris Hilton'u Kim Kardashian gibi giydirerek ne ima ediyor?

Kanye West, Paris Hilton'u Kim Kardashian gibi giydirerek ne ima ediyor?

Kanye West, Adidas için tasarladığı Yeezy Season adlı ayakkabının geçen seneki tanıtımında model olarak eşi Kim Kardashian'ı kullanmıştı. Bu seneki yeni seri içinse geçen sene Kim Kardashian'ın tanıtımda giydiği tüm elbiseleri Paris Hilton da dahil bir sürü kadına giydirerek bir nevi klon Kim Kardashian'lar yarattı. Peki Kanye West, aralarında Paris Hilton'un da bulunduğu birbirinden çekici ve güzel kadınları Kim Kardashian'a dönüştürerek ne yapmak, nereye varmak istedi?

Turcel Orman
Turcel Orman

Dünyanın en güzel kadınları da gelse benim gözüm Kim'den başkasını görmez, bana her yer Kardashian mı diyor yani? Benzemez kimse sana, tarzına hayran olayım mı diyor? Senden başka, senden başka sevmem ben hiç kimseyi mi diyor?

Haberin Devamı

Açık konuş Kanye, Kim Kardashian yeni serinin tanıtımında kullandığın kadınları kıskandı, sen de böyle bir çözüm mü buldun?

Eşine şirinlik yapmak için koskoca Adidas'ı aracı olarak mı kullandın? Kim Kardashian da "Yaaaa Kanyeeee delisin :))))" nidalarıyla boynuna mı atıldı?

Her ne kadar aile meselelerinizi ulu orta halletmenizi tasvip etmesek de konsept güzelmiş. Ben şahsen beğendim.

Fakat yine de çiftler, özel meselelerini kendi aralarında halletmeli. Ailevi meseleler böyle ayaklar altına, ayakkabılar altına alınmamalı.

Biz şeffaf bir çiftiz mesajı vermek istiyorsanız Kim Kardashian ve giyim tarzı şeffaflık konusunda yeterince iddialı zaten. Kanye West'in de panjur gözlükleri şeffaftı mesela. Çift olarak yeterince şeffafsınız yani.

Haberin Devamı

Demet Akalın olsa, "You'r parents!!!! (Siz ebeveynsiniz)" derdi.

Kim Kardashian ve Kanye West'in kendi sorunlarını Adidas aracılığıyla çözmesine müsade eden Adidas da hoşgörü timsaliymiş. Ben şahsen Adidas'ın patronu olsam "Bizi karıştırmayın kendi aranızda halledin" derdim.

Kanye, Kim ve çocukları akşam yemeği yerken Kanye aniden "Mutfak!" diye bağırarak da bu sorunu çözebilirdi. İlla böyle büyük şeylere gerek yok.

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler