Geri Dön
Kıvanç Tatlıtuğ olmanın dezavantajları: Yaya yaya alışveriş yapamamak

Kıvanç Tatlıtuğ olmanın dezavantajları: Yaya yaya alışveriş yapamamak

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ kameralara alışverişte yakalandı. Toplamda 15 dakika süren alışverişleri gösteriyor ki Kıvanç Tatlıtuğ olmak, ağız tadıyla alışverişe çıkamamak demek.

Tosun Paşa
Tosun Paşa

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi alışverişlerini olabildiğince kısa tutmak zorunda. Çünkü Tatlıtuğ'un çok fazla hayranı var ve alışveriş merkezi gibi kalabalık bir ortamda oyuncuya adım attırmayacakları bir gerçek.

Haberin Devamı

O da zavallım n'apsın, adeta alışveriş merkezinde neler alacaksa tek tek not alıp, ürünlerin bulunduğu konuma hızlı hızlı giderek alıp çıkmayı hedefliyor. Halbuki 15 dakikada çay bile demlenmez. Ama öyle geniş geniş, geze geze dolaşmak ne mümkün? 15 dakikada bile hayranlarından bolca fotoğraf çekinme isteği gelmiş ve reddetmiş. Alışverişe saatler ayırmaya kalksa nasıl bir kalabalık oluşacak kim bilir. 1 saatlik alışveriş 3 saate uzayacak belki de...

Tatlı dezavantajlar

Bu hareketiyle Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarından kaçıyor gibi görünebilir fakat alçakgönüllü olduğu ve hayranlarının ilgisine karşılık verdiği biliniyor. Ama bu yoğun ilgi insanı bazen bunaltabiliyor demek ki. Herkesin sıkıntıları olabilir, o gün modunda olmayabilir, tahammülsüz bir gününe denk gelmiş olabilir. İşte o zaman pek de kalabalığın içine giresiniz gelmez.

Haberin Devamı

Eğer Kıvanç Tatlıtuğ iseniz böyle olduğunuz bir günde alışveriş merkezinde kulaklığınızı takıp geze geze yürümeniz mümkün değil. Bu da sizi 15 dakikada alışveriş yapmak zorunda bırakır. Çok fazla hayran sahibi olmanın tatlı dezavantajları diyelim...

Benzer İçerikler