Geri Dön
Pınar Altuğ'dan takipçisine sert yanıt: Kına yollarım, yakarsın!

Pınar Altuğ'dan takipçisine sert yanıt: Kına yollarım, yakarsın!

"Kocan bırakınca da böyle pozitif olabilecek misin acaba? Adamın gençliğini yedin" yorumuna Pınar Altuğ 'kına' taaruzuyla cevap verdi. Yine kibar kadınmış. Ben olsam Allah ne verdiyse yazardım. İnsanları yaftalamak bu kadar kolay mı?

Ebru KÜÇÜKGÖKDEMİR
Ebru KÜÇÜKGÖKDEMİR

Çocuklar Duymasın dizisinin bakımlı annesi Pınar Altuğ’un özel hayatını gizlemeden yaşadığını biliyoruz. Instagram hesabından eşiyle, çocuğuyla ilgili paylaşımlar yapmayı seviyor. Bu yüzden sık sık tepki de alıyor. Evlendiği günden beri kendinden 9 yaş küçük eşi Yağmur Atacan ile ilgili hırpalanan Altuğ, bu dertten yıllardır kurtulamadı. Sinirleniyor ve sinirlenmekte de gayet haklı. Geçtiğimiz günlerde hayata pozitif bakmak konseptli bir fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ yine saçmasapan laflara maruz kaldı. Bir takipçisi "Kocan bırakınca da böyle pozitif olabilecek misin acaba? Adamın gençliğini yedin" yazınca, Altuğ karşı atağa geçti. Cevap yazarak, "Bir gün bırakırsa kına yollarım isterseniz adresi şimdiden gönderin sonra eksik kalırsınız mazallah" dedi.

Haberin Devamı

Erkekler kendinden küçük kadınlarla evlenince iyi de, biz kadınlar evlenince neden 'ayıp etmiş' oluyoruz? Ben bunu anlamıyorum. Kıskançlık, haset, mutluluğu çekememe hali erkeklerden çok kadınlarda var. Maşallah bütün bu özellikler, bu yorumu yapan insanda toplanmış gibi duruyor.


Fransız DJ David Guetta tam 51 yaşında ve 24 yaş küçük sevgilisi Jessica Ledon (27) ile birlikte.

Rafet El Roman’ın kendinden 21 yaş küçük eşi var. Seda Sayan ve Ebru Gündeş de yaş farkı tanımayan ünlüler arasında. Fransız DJ David Guetta tam 51 yaşında ve 24 yaş küçük sevgilisi Jessica Ledon (27) ile birlikte. ABD'li oyuncu James Franco’nun (40) model sevgilisi Isabel Pakzad 25 yaşında.

Dünyada kendinden küçük sevgili edinenlere laf edeceksek, yarısının profiline girip yorum yazmamız gerek. Halbuki insanların yaptıkları, yaşadıkları bizim özgürlüğümüze engel olmuyorsa, karışmanın ne mantığı var? Adam ya da kadın sevmiş, bize ne!

Haberin Devamı

2019 yılında millet neler yapıyor; bu arkadaşın yazdığına bakın!

Pınar Altuğ yine kibar kadınmış. Ben olsam Allah ne verdiyse yazardım. İnsanları yaftalayıp eleştirmek bu kadar kolay olmamalı...

Pınar Altuğdan takipçisine sert yanıt: Kına yollarım, yakarsın

Benzer İçerikler