Geri Dön
Rihanna'nın yüzündeki morluk ne anlama geliyor?

Rihanna'nın yüzündeki morluk ne anlama geliyor?

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, son görüntüsüyle adeta hayranlarını şoke etmiş.  Rihanna'nın yüzündeki morlukları gören hayranları, en kısa sürede bir açıklama beklemiş. Peki Rihanna'nın yüzündeki morluk ne anlama geliyor? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Hayranları sebebini merak etmiş

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna son haliyle hayranlarını korkutmuş. Uzun bir süredir Koronavirüs korkusuyla ortalarda görünmeyen Rihanna, geçtiğimiz günlerde yüzünde morluklarla fotoğraflanmış. Hal böyle olunca insanlar morlukların sebebini merak etmiş, doğal olarak.

Neyse ki açıklama çok geçmeden yapılmış

Geçtiğimiz akşam ABD'nin Santa Monica eyaletinde yüzündeki morlukla magazin muhabirlerinin objektifine takılan Rihanna, dikkat çekmemek için gözlük takmış fakat yine de yüzündeki morluklar muhabirlerden kaçmamış. Fotoğraflar basında yer alınca hayranları olayı anlamlandırmaya çalışsa da net bir açıklama beklemiş. Neyse ki açıklama çok geçmeden yapılmış.

Elektrikli scooter kazası...

Rihanna’nın danışmanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şarkıcının birkaç gün önce elektrikli scooterdan düştüğünü ve aldığı darbe nedeniyle yüzünde morluk meydana geldiğini söylenmiş. Neyse ki bu açıklama hayranlarının şaşkınlığını noktaladı. Çünkü insanın aklına bir sürü şey geliyor. Artık o kadar çok şiddet ile karşılaşıyoruz ki dünyaca ünlü yıldızın yüzündeki morluk, hemen aklımıza şiddet görebilme ihtimalini getiriyor. Dünyaca ünlü yıldıza geçmiş olsun diyelim. Umarım bundan sonra daha dikkatli olur.

Benzer İçerikler